Gulyás Márton Partizán POP című műsorában vendégeskedett Oláh Ibolya, a Megasztár első szériájának második helyezettje.

Az énekesnő nevelőotthonban nőtt fel, de nem haragszik az igazi édesanyjára, mert nagyon fiatal, 17 vagy 18 éves volt, amikor őt világra hozta, és a körülmények nem engedték meg, hogy gyermekét megtartsa. Ibolya úgy látja, a mai világban sem tudna jobb helyzetet teremteni gyermekének egy ilyen fiatal lány, ha nincs mellette senki.

A siker, és ami mögötte van

Hosszasan mesélt a számára országos ismertséget hozó Megasztár című műsorról is, amelytől azt remélte, hogy megnyeri, és megváltozik minden. A hirtelen jött hírnév például annyira megviselte (egyébként mindannyiukat, versenyzőket), hogy 48 kilóra fogyott le.

A döntőben, amikor már csak ketten maradtak Tóth Verával, furcsállta, hogy szinte csak Vera rajongói voltak a nézőtéren, miközben úgy tudta, érte két busznyi ember szurkol majd. Némi szándékosságot érez emögött a szervezők részéről. Amikor jelezte, hogy miért rakták legfelülre, szinte láthatatlan helyre a rajongóit, azt a választ kapta, hogy "így oldották meg". Oláh Ibolya második helyét sportszerűen úgy magyarázta, hogy szerinte Tóth Vera jobb volt, elsősorban technikailag.

Politikai támadások

A 2004-ben Oláh Ibolya által elénekelt Hazám és a 2005-ös Magyarország című dalok kapcsán szóba került a politika szerepe is. Utóbbival kapcsolatban az énekesnő úgy vélekedik, akkor még nagyon hitt benne. Ma viszont már nem énekelné el, és soha nem is fogja.

Ma már nem hiszek az emberekben. Hittem, hogy tényleg jó dolgokat lehet csinálni. Hittem az összetartásban

- mondta a műsorban Oláh Ibolya.

Azt is mesélte, hogy egyszer édesanyjával együtt szabályosan ki kellett őket menekíteni egy fellépés után.

"Akkor érezte meg anyum, hogy milyen cigánynak lenni"

- emlékezett vissza a szörnyűségre.

Oláh Ibolya szerint a dal után olyan támadások érték, amilyeneket még életében nem látott.

Amikor a műsorvezető rákérdezett, hogy a dalt elénekelné-e közösen a mostani kormány egyik nagy kegyeltjével, Kovács Ákossal, Oláh Ibolya majdnem lefordult a székről. Többször is visszakérdezett, hogy "kivel?", majd csak annyit felelt: "no comment".

Az énekesnő a média által kierőszakolt coming outjával kapcsolatban (leszbikus párjával fotózták le) úgy vélekedett, ez egy tervezett támadás volt ellene. Partnere annyira félt, hogy utána el is hagyta. A magyar kormány által a népszavazás kapcsán összemosott homoszexualitás és pedofília kérdéskörében az az álláspontja, hogy a kettő két külön világ, és nem kellene ezeket összemosni.

Két tüntetés tematikája ütötte eddig át az ingerküszöbét: az internetadó elleni és az isztambuli egyezmény magyar kormány általi elutasítása után szerveződött megmozdulás. Oláh Ibolya úgy látja, nem mosolyogva kellene tüntetni, hanem addig ott lenni, amíg nincs változás, amíg a rendőrök és a katonák is melléjük állnak Persze, ezt már forradalomnak hívták – vetette közbe a műsorvezető.

Forrás: Youtube/Partizán

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Cigány Ibolya miért nem a bűnöző, drogos, munkakerülő, agresszív fajtársait utálja, akik miatt ilyen a cigányok megítélése? Ha pedig nem énekli a Magyarországot, majd lesz normális magyar aki elénekli, nem egy hisztis, buzi cigánylány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Toller Béla: 16.29

Ritka pillanat volt az életemben, amikor Ibolyával együtt énekeltem a dalt azon az augusztus estén. Ő a Lánchíd tetején, én a tévé előtt. Mégis, együtt voltunk. Nemcsak ő meg én: mi, magyarok.
Tud művész, ember az egységélménynél többet adni?
surdilloFUJT
@Németh István: RITKA ALJAS MOCSKOS BAROM ÁLLAT VAGY!!!
Németh István
@surdilloFUJT: nyasdgem! a többit már tudod!
DE azért amit írtam igaz! DE azt is vedd számításba, hogy mint ahogy @Nyírfa: írja, hogy mindenkinek vannak és lehetnek pillanatai amikor nagyszerűen jelenik meg! A művészre viszont az a jellemző, hogy nála nem csupán pillanatok vannak, hanem folyamatosan tuja produkálni a maximumot, az elvártakat, vagy még az az felettit!
Németh István
@surdilloFUJT: > nyasdgem! a többit már tudod, mi több cifrázhatod is!
De miheztartás végett > a@Nyírfa: féle beíráshoz! > mindenkinek lehetnek pillanatai amikor képes egy valamiféle maximumra! DE a művészi szintet csak az képes elérni akinek ez a "pillanata" állandósul! Tehát ez a ficsa egy kábítószeres, alkoholista rémregény - hiába könyörgött neki "anyácska" nem lett normálisabb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.