A Blikk szerint a címünkbe kiemelt mondat  volt Szabó Tímea válasza arra a kérdésre, mit szól ahhoz, hogy Gulyás Gergely köszönetet mondott, amiért javaslatával lehetővé tette a "gyermekvédelminek" hazudott "népszavazás" és a "választás" egyidejű megtartását.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Na most a kérdés >> ki ez a szabó tímea, hogy nyilatkozik, minősít, stb! Ez egy jobbikos faszkalap élettársa! Aztán egy moslék sokféle hancúr-léc alanya! egy nagy 00!!
csak úgy....
na most a kérdés ki ez a @Németh István:,hogy nyilatkozik,minösít,stb ? szerintem egy elmebeteg idióta !
Clavigo
@Németh István: Pifta,,,ifol e muftot...(?)..
Németh István
@csak úgy...: @Clavigo: a Németh Úr, a Pifta, egy magyar állampolgár aki a sokakkal együtt azt akarja, hogy ezek a moslék a nemzetet tönkretenni, kiárusítani akaró a globalizációs diktátumot a hazánkra rászabadítani akaró szemetek eltűnjenek! - különben minden nagyhatalom gyertyaláng életű > a római, török, osztrák, német, szovjet, stb. Az usa erjed önmagában - az más Föld-rész a gyülevész népségeivel együtt - persze kiírtva az őslakósokat, amit gondolom itt is; Európában is akarnának! Tökfejkéím értitek a helyzetet? Ha nem az sem baj, mert a hülyéknek minden mindegy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.