Tudomása van olyan esetről is, hogy van, akit a gyerekének a kábszeres ügyével fognak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kormanyos63
Peti, már megint kevered a szart, amiket mondasz azok súlyos szavak!
Ha biztos, tényekkel, adatokkal alátámasztott bizonyítékaid vannak, akkor azokat tárd fel(nevekkel), hozd nyilvánosságra, mert az árulóknak valóban nincs helyük a közös ellenzéki összefogás sorai között!
De csak akkor, ha hiteles bizonyítékaid vannak, mert másképpen rádég az egész dolog, és még többen fognak kiábrándulni, csalódni benned!
Hajrá Peti, elő a farbával!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kormanyos63
Peti, már megint kevered a szart, amiket mondasz azok súlyos szavak!
Ha biztos, tényekkel, adatokkal alátámasztott bizonyítékaid vannak, akkor azokat tárd fel(nevekkel), hozd nyilvánosságra, mert az árulóknak valóban nincs helyük a közös ellenzéki összefogás sorai között!
De csak akkor, ha hiteles bizonyítékaid vannak, mert másképpen rádég az egész dolog, és még többen fognak kiábrándulni, csalódni benned!
Hajrá Peti, elő a farbával!!!
kormanyos63
@KisTehen: Te fasz, a Sándor palotában a köztársasági elnök székel, a jelenlegi miniszterelnök pedig a Karmelita kolostorban, ezt már illett volna megtanulnod!
De már csak pár hónapig, mert a mocskos bűnbandádat elzavarjuk a picsába!
Amúgy az ellenzéki miniszterelnök(akárki is lesz az) nem akar a Karmelitába menni, és ezt meg is értem!
kereső
Miért is jó MZP-nek, ha elülteti a bizalmatlanság magját az ellenzéki pártokban?? Miért is jó MZP-nek, ha a szavazó gyanakavássaal tekint minden poltikusra, aki arra vállalkozott, hogy az ellenzéki szavazókat képviselje? Kinek akar ezzel MZP ezzel a név nélküli, általános vádaskodással kedvezni, előnyt juttatni?Csak nem a fideSS-nek, a mihazánknak??A nem létező tököm kezd tele lenni.(vele).
csak úgy....
@KisTehen: "- vagy, ha új, éhes szájak jönnek " :) -gyakorlatilag ezzel igazoltad,hogy a fidesz szerinted is lop! :) baxod boci ökör lesz belöled..
tegyetek túl a megalomániás fönökötökön,számoltassátok el a lopós ,viktor börbe bújt lölöket,flórikat, lázárokat,rogánokat,vöket...stb. aztán majd beszélgethetünk... :)
Németh István
KÉRDÉS!!! helló NAV és helló SZÁMVEVŐ SZÉK!!! Hogy van az adózás a jövedelemként származó bevételekre??? csak úgy szeretnénk tudni! Még akkor is ha alapítványi célzott támogatás, ugyan is a felhalmozás utáni felhasználás az adózási előírások megkerülésével az alanyoknak törvénytelen jövedelmet biztosíthat! Ha ezt lehet tenni, akkor minek vannak a törvények!???@KisTehen: te mint nagy marha tudsz erre válaszolni???@kormanyos63: veled meg az lesz, hogy a farkadnál ami pöcs leszel felakasztva a Margit-hídra széljelzőnek!@kereső: képzeld ha még lenne tököd az menten felháborodna, de így csak sima folyásod van - de mily büdös ide érzik a szaga! nem mész szemműtétre Indiába?? Kár!
Nyírfa
Nem arról volt szó, hogy Jakab Péter kicsit helyre tette M-Z. Pétert? Nem sokáig tartott.
Baj lesz ebből, gyerekek.
Van egy teóriám: végül sem a fidesz, sem az ellenzék nem alakít kormányt, hanem egy teljesen civil alakulat fog hatalomra kerülni. Szakértői.
csak úgy....
@KisTehen: ne használd a "ti"-t ,én több mint 30 éve külföldre "szakadtam"!
nekem nincs otton pártom,én csak követem a szomorú eseményeket és hálát adok istennek,hogy nem live kell megérnem az orbáni elmebetegség következményeit!
"újat mondtam neked? " :)
csak úgy....
@Nyírfa: és miért probléma,ha mzp. ezt a témát meret említeni?
a teóriád...,nem tudom,hogy hasznosak e a teóriák,egy pletykás országban ahol sok a rizikós..
csak úgy....
@Nyírfa: persze egy, csak szakértöi kormány jó lenne ,és olcsóbb is ,mint ez a tejbe-vajba neoarisztokrata kompánia..
csak úgy....
@kereső: a bizalmatlanságotok fogja okozni a vesztetek,-ami egyben orbánnak a következö 4 év korlátlan lehetöségeket..
csak úgy....
@KisTehen: ebböl a ti-mi böl csak ennyi esett le? -szegény boci..
persze te csak a frissen és olcsón vett rétér tepersz..
Nyírfa
@csak úgy...: 14.16

Mert ezzel , ha valóban miniszterelnök akar lenni, olyan vereséget indukál, hogy a fal adja a másikat.
Ki fog rájuk szavazni? Ha ezt folytatja, beállok abba a sorba, amelyik a fidesz trójai falovának tartja.
Nyírfa
@kereső: 14.20

Pont ezért. Természetesen Márki , Újvilág stb nélkül.
Amikor frissiben olvastam ezt a cikket, nem is tudtam vele mit kezdeni. Beletemetkeztem inkább a házi munkába, annak legalább volt értelme.
A szakértőit nem vadonatúj, abszolút ismeretlen emberekkel állítanám fel. A pártok ugyanúgy mandátumhoz jutnának, frakciót alakítanának, de a kormányba közülük csak egy-egy kiválóság kerülne. Hadházy, Timi, Klára...és itt erősen gondolkodnom kellene.
Ebből a cirkuszból, amit Márkival csinálnak, baromira elegem van. Karácsonynak megköszönöm a népszavazást, de a hátralépésével - vagy eleve az indulásával? - pontosan olyan helyzetet teremtett, mint '18-ban az LMP és a Jobbik.
Most itt tartok, és várom az új fejleményeket, mert kell, hogy legyenek.
csak úgy....
@Nyírfa: csak nem azt gondolod,hogy valótlant állít? ti magyarok ,mind ennyire naívak?
a fidesz elsödleges célja,hogy szaporodjatok, ti trójai falovasok! :)
-különben magyarországon ,ha nem is nyíltan, de valahogy mindenki egypártrendszer hívö és ebböl kifolyólag ...,na most elegessem föl a korlátaikat? :)
-lásd veröce 21 -(elrettentö példa)
Nyírfa
@csak úgy...: 15.38

Miből jutottál arra a következtetésre, hogy szerintem esetleg valótlant állít?
Tessék figyelni, mert különben irgum-burgum lesz, és nem fogom értékelni a humorodat sem! :)
csak úgy....
@Nyírfa: abból,hogy ti nem bíztok az utolsó lehetöségetekben és,hogy nagyon rossz emberismerök vagytok! ok.-mzp kicsit modoros de az ö korában,"feszültség alatt" a ferkótok is az volt...,akiröl ,mint már említettem, nekem van egy külön véleményem...,ment vóna inkább borásznak. :)
Németh István
@KisTehen: @csak úgy...:@Nyírfa: gondolom ti bizonyítékok nélkül is elhiszitek magatokról, hogy zseniálisak vagytok! Az általatok leírtak csak az indiai szemorvosok által műtött szemek működésével vethetők a pötyögtető masinák billentyűire! Az értelem és az agyi tevékenységetek meg valószínű, hogy a Neander-völgyi jelenség mai képződményeként realizálódott!
Nyírfa
@csak úgy...: 16.40

Majd felfogadunk tanácsadónak, és virágba borulunk. :)
kormanyos63
@Nyírfa: Én nem bánnám, mert már kurvára tele van a tököm az összes politikussal!!
jesz
Bizony estem már pofára én is, amikor megtudtam az egyik gimnazista gyermekem mivel zsarolják...szeretett villogni, ehhez sok pénz kellett...persze, hogy volt aki adott kölcsönt..

Nos MZP figyelmébe ajánlanám a korunk csábításait...hét gyermeke van, nehogy
az egyiket valami szirénhang elcsábítsa helytelen irányba..főleg, hogy az apja menő politikus, akit agyermeke tartozásán keresztül zsaroljanak, vagy hír legyen belőle...hiába tudjuk, hogy jelentéktelen, de akkor is..

Én szóltam...
kereső
@csak úgy...: Bizalom? Azt mondod- az olyan, mint a tisztelet, ki kell érdemelni, Nos eddig nem sokat tett érte. Vakon meg nem bizom senkiben. Ezek a "meggondolatlan"???,(vagy nem is annyira meggondolatlanok)mondatok pedig rombolják az együttműködés pártjaiba vetett bizalmat. Vagy Te nem igy látod? MZP mondhat mindent, becsmérelhet, vádaskodhat bizonyiték nélkül, én meg még a szemöldökömet sem vonhatom ezek miatt össze, mert "ártok az együttmúködésnek"-.és mocskoos fidesz bérenc vagyok. Nárcisztikus, túltengő egóval megáldott már bennünket az ég, immár harminc éve rombolja a magyar társadalmat- és az ellenzéki miniszterelnök jelölt úr is dicsekedhet ezekkel a tulajdonságokkal.
És, hogy Ő az utolsó lehetőség? Úgy homdolom tévedsz- az utolsó lehetőségünk a hat párti koalició, ezen pártok szavazóinak egyben tartása- és elvitele az urnához április harmadikán. Ez pedig megrottyant bizalommal nem megy.
Nyírfa
@kormanyos63: 17.46

Évek óta propagálom ezt a megoldást. Attól még lehetnek pártok - bár minek? -, csak ne ők ötleteljenek abban, amihez nem értenek,és, főleg: ne essen áldozatul a társadalom a hatalmi villongásaiknak.
Az én álmom, mert csak álom, a közvetlen demokrácia.
Nyírfa
@kereső: 18.10

Osztom. De hát, ezt tudod.
odst
@KisTehen: tegnap, 07:59

Te miről beszélsz már megint?
Az árulók a Fidesz hazug világához tartoznak. Ez darabra meg van?

"Közülünk indultak el, de nem voltak közülünk valók; mert ha közülünk valók lettek volna, megmaradtak volna közöttünk. De nyilvánvalóvá kellett lennie, hogy nem mind közülünk valók. ...
Nem azért írtam nektek, mintha nem tudnátok az igazságot, hanem azért, mert tudjátok az igazságot, és azt, hogy semmiféle hazugság sem származhat az igazságból."
odst
@KisTehen: Nem hazudik, csak túltolja ezt a témát. Ezt házon belül kéne lerendezni és a végeredményről beszámolni.

Nekem személy szerint nem jön be MZP stílusa, mert nem tudja és nem is akarja levetkőzi a jobboldali attitűdöket, de mivel a többség megválasztotta, az ellenzéki összefogás is elfogadta és új (fel)hangok kellenek, amit szállít is, elfogadom. Ezt hívják kompromisszumnak, amire pl. Orbán képtelen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.