A magyar közgyűjteményi rendszernek minden korban kötelessége gondozni a jelentős írói életműveket. „Azt, hogy ha egyet fingik, azt is bekeretezik, még a mi barátságunk sem tudta elviselni” – írta Temesi Ferenc Esterházy Péterről a Bartók című regényében, majd kihúzta a dedikált könyvből. Ahogy arról az Index is beszámolt, január 21-én nyílik meg az evangélikus egyház kezelésében az Esterházy Péter és Gitta Könyvtár: Prőhle Gergelyt, az evangélikusok országos felügyelőjét – aki egyben a szintén a házban található Habsburg Ottó Alapítvány igazgatója – többek közt a dedikációkban fellelhető kapcsolati hálóról kérdeztük.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igazi relativitás: ez a szaros féreg is emberszerűnek látszik a román paraszt-bunkó mellett!! =))
justhpeter
Prőhle Gergelyről biztosan elmondható, hogy kultúráltan érvel és intelligenciában magasan felette áll a most regnáló kurzusnak. Nem kell vele egyet érteni, de oda kell figyelni, ha megszólal, mert az is jellemző rá, hogy vagy a saját dolgairól beszél vagy arról amihez ért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.