Az RTL Híradója arról értesült, hogy kompromittáló felvételeket találtak az egyik közéletben szereplő személyről a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatott vezetőjénél, Schadl Györgynél tartott házkutatáson.

Szexelő közszereplő? – nemsemmi csontvázak potyognak ki Schadl György páncélszekrényéből
Fotó: rtl.hu

Egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek

- hangzik el a videóban az ügyészség összefoglalója, amely szerint ezt ábrázolja az a két fénykép, ami egy borítékban került elő Schadl György hálószobájának páncélszekrényéből tavaly november elején.

A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar vesztegetéssel gyanúsított elnökét aznap fogták el a ferihegyi repülőtéren, majd a lakhelyén órákon át házkutatást tartottak.

A páncélszekrényben a képeken kívül kinyomtatott üzenetek és két DVD is volt, amelyekre egy közszereplő vezetéknevét írták fel.

Schadl György először azt mondta, hogy nem tudja mi van a DVD-ken és, hogy kerültek a szekrényébe, később azonban azt mondta, a DVD-ken üzenetváltások vannak kimentve.

Az ügyészség szerint a lefoglalt boríték egy közéleti személyre nézve kompromittáló adatokat és feltehetően kompromittáló videófelvételt is tartalmaz.

A teljes videó itt tekinthető meg:

Forrás: rtl.hu
Címlapkép: rtl.hu

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Szokásos maffiamódszer, aki nem lefizethető azt megzsarolják. Így épült fel és terjeszkedett szét a Fidesz, a mi kis magyar maffiánk. Eddig csak nagyban loptak és zsaroltak, de ha most meg nem állítja őket az ország, még járhatunk úgy velük, mint az oroszok és a fehéroroszok a sajátjaikkal, idővel ölni is fognak. Átgondoltan szavazzunk, hogy a gyerekeink ne úgy éljenek már, mint azok, akikre MOST MÉG sajnálkozva gondolunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elmúlt karácsonyok szelleme
@Borsó: Már megtették. Utána Varga Judit, fegyverrel jelentkezett be.
ómió
@nemkati: Azokban még nem láttam, hogy ezzel "dicsekedtél" volna.
nemkati
@ómió: Hát azzal nem is tudnék, ha egyszer nem vagyok kövér.
ómió
@nemkati: Biztos, cukicsaj vagy, na! Nem cukkolni akartalak!
nemkati
@ómió: Te meg egy tipikus nyalizós fajta vagy. Nagyon nem bírom a fajtádat.
ómió
@nemkati: Most a bolsik irányában érzett "vonzódásodat" hazudnád rám, át a "túloldalra"? Látod, ezt a gennyfajtát meg én nem bírom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.