Az LMP-s Ungár Péter firtatta volna az óra ügyét, de akadályba ütközött.

Varga Juditot a másfélmilliós órájáról kérdezték volna, de Kövér László közbelépettFotó: Varga Judit/Facebook

Varga Judit legutóbb akkor váltott ki hatalmas felháborodást, amikor a sertéscomb és a csirkefarhát árának befagyasztását próbálta népszerűsíteni a közösségi oldalán. Ezt ugyanis úgy tette, hogy egy másfélmilliós órát villantott meg közben. 

Ezért az LMP politikusa írásban próbált az igazságügyi miniszternél rákérdezni a következőre:

nem tartja-e tiszteletlenségnek, hogy miközben sokaknak az alapvető élelmiszerek megvásárlása is problémát jelent, még a maximált áron is, Ön egy másfél millió forintos órával pózol?

Azonban Varga Judit válaszát egyelőre nem ismerhetjük meg, mert Kövér László házelnök visszadobta Ungár kérdését – írja a 444.hu. Az elutasítás első mondatából kiderült, hogy Völner Pál utódja,

Répássy Róbert azzal érvelt Kövérnek, hogy Ungár kérdése szerinte „kormányzati feladatkört nem érint”. Emiatt kérte az indítvány visszautasítását.

Arra hivatkozott, hogy az Alaptörvény szerint a kormányhoz és a kormány tagjához a feladatkörükbe tartozó ügyekben lehet kérdéseket feltenni, és a miniszterhelyettes szerint a kérdés „a miniszter asszony 2022. január 12-én a Facebook-oldalára feltöltött fényképen viselt karórájára és annak értékére irányul, mellőzve az írásbeli kérdés Alaptörvényben meghatározott követelményeit”. Ezzel a kibúvóval Kövér László is egyetértett, ezért visszautasította a kérdést.

Forrás: 444.hu
Fotó: Varga Judit/Facebook

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Juditka! Dugd fel hátulról Ungár Péternek azt az órát! Elélvez, aztán KUSSOL!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.