Ferincz Jenő a HVG360-nak adott interjút, hiszen úgy gondolja, hogy valakinek jogi felelősséget kell vállalnia azért, ami az édesanyjával és valószínűleg sok más, hozzá hasonló helyzetű idős emberrel történt.

Feljelentette Orbán Viktort, szerinte ő is felelős az anyja halála miatt
Kép: MTI/Vasvári Tamás

Ferincz Jenő édesanyját Sinopharmmal oltották be, amiről kiderült, hogy időseknél az esetek jelentős részében nem ad valós védelmet a Coviddal szemben.

Bár Orbán Viktor nemrég azt mondta, hogy a kínai vakcináról folytatott vitát zárójelbe lehet tenni, mert az Egészségügyi Világszervezet jóváhagyta az alkalmazását, emberek halálát szerintem nem szabad zárójelbe tenni.

- tette hozzá.

A lap szerint a WHO egyébként latin-amerikai vizsgálatokra alapozta az álláspontját, arra szerintük sem volt bizonyíték, hogy a kínai vakcina jó az időseknek.

A hölgy a vakcinát tavaly tavasszal vette fel, nem volt választása, mert akkor csak ez a vakcina volt elérhető számára.

De fel sem merült benne, hogy megkérdőjelezze az orvos ajánlását, másfajta oltást kérjen, vitatkozzon valakivel, akit hozzáértőnek tartott.

- emelte ki a férfi. Aki szerint a kormánynak teljes körű tájékoztatást kellett volna biztosítania az ostoba és irányított kérdéseket tartalmazó konzultációk helyett.

A tragédiával kapcsolatban elmondta, hogy a 85. születésnapja előtt egy héttel, tavaly november elején halt meg. Úgy sejtjük, hogy a halála előtt körülbelül tíz nappal fertőződhetett meg, tehát gyors lefolyású volt a betegség.

Édesanyám halála után öt nappal Covidban meghalt a 49 éves húgom is. Lelkileg összeomlottam, a temetést kellett intéznem, akkoriban eszembe sem jutott ilyesmi. Az után léptem, hogy a Transparency International által kiperelt dokumentumokból kiderült, milyen komoly aggályaik voltak a magyar szakértőknek a keleti vakcinák alkalmazásával kapcsolatban.

- mondta el, majd hozzátette, hogy január 5-én nyújtotta be a feljelentést a Központi Nyomozó Főügyészségnek, ahonnan illetékesség hiányában átadták az ügyet a Budai Nyomozó Ügyészségnek.

A további részletekről, a betegség pontos részleteiről, és arról, hogy milyen végkimenetelre számít a HVG360 írásában olvashat bővebben.

Forrás: HVG360
Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
A eljelentő a hadházi, zay, gyurcsény, jakab, szabó t., toroczkai, mesterházi, arató, bajnai, bangó, cseh, donáth, stb. voltak? Menjen ez a mosléka kurva anyjába - miért is nem tudott megdögleni ő is? nagy kérdés - olybá tűnik a moslékok önmagukból táplálkoznak!
Németh István
aztán jó lenne egy gazdaságilag tönkretett országból >>> a világviszonylatban is kiválóan erősödött és kiváló eredményekkel büszkélkedhető anyagilag rendbe tett országot ismét szétlopni kirabolni, kiárusítani!?
MOSLÉKSZEMETEK NEM VAGYTOK MAGATOKNAK IS BÜDÖSEK???
Lepényleső
...is,- és ki tudja mennyi a lélek,aki mondhatja;miatta nem élek?
ómió
Hát, idiótából mindig is "jól álltunk"!
Németh István
@Gyurka80: MINDEN NEMZET szuverén joga,és kötelessége egyben hogy a saját és a legmegbízhatóbb érdekeltségének megfelelően döntsön, hogy mit tart jónak és elfogadhatónak a védekezés (de bármi téren) Az államirányítás felelősség, ezt a kétharmados többség megadta -és mily helyesen cselekedett az államvezetés hogy lesöpörte az akadékoskodó ellenséget -különben ma is az - és tett az emberek érdekében! Az ellenségnek köszönhető, hogy magas a hallozások száma! hányan is oltakoztak? milyen az oltott, nem oltott elhalálozási arány! @Lepényleső: Gondolom hogy feldereng hogy van kötelező oltás amit minden gyermek megkap te is megkaptad! A nagy demokráciában a szabadság madarainak repkedése okán nem akarta kötelezővé tenni az oltást, hanem hagyta a polgárokra a döntést! Hányan nem oltatták be magukat - szoktad nézni a tv-ét, olvasnia híreket, stb. Hogy van a mocskos pofádon bőr ezt a kijelentést tenni!? te éppen olyan barom, szar alak vagy, mint az @Eladott ország,
Németh István
A valósság ez amit így vázlatosan felvetettem, minek ezt cicomázni! A feljelentő, de főleg az őt biztató szemét és közelről sem politikusok, hanem hatalomvadász moslékok >> meg röhögnek a háttérben a soros pénzből futja a bírósági hacacáréra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.