Fricz Tamás lerántotta  a leplet! Az unió történetét a föderalizmus és a nemzeti szuverenitás küzdelme szempontjából bemutató sorozatom negyedik, befejező részében az 1992-től, az Európai Unió megalakulásától napjainkig tartó korszakot tekintem át.

Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@Csizmás Kond: Hülyeség. A nagy kérdés akkor mégis mi a fészkes pitypangra költötték az évente Marshall-segélynyi pénzt? Ne feledjük, a kapu nekünk is nyitva áll(t). A képlet egyszerű. A hirtelen a semmiből létrejött hazai milliárdosok a nemzetközi megmérettetésben egyszerűen semmit sem érnek. A hazai megmérettetésben is csak azért, mert mást a föld-trafik tovaj ártunk és qurmányunk a közelbe sem enged, közben háromszor négyszer olyan drágán csináljáák meg. Például a lengyelek egy 20 éve bezárt 60 kilométeres vasutata Szeged-Hódmezővásárhely közötti 20 kiloméres vasút negyedéért csinálták meg. A nagy hírös Ikarusra csak emlékezünk, pedig a nyugati piac nyitva állt, de ehelyett pl. most lengyel Solaris buszokat veszünk. A félpótot gyártó Wielton megvette a harmadik legnagyobb francia gyártót. A vasúti járműjavítól kinőtt a Pesa és az ő villamosai járnak idehaza, nem a Ganzé. A sor irtó hosszú és ennek a qurmánynak a bűnlajstrma egyszerűen nem fér elegy kommentben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@Csizmás Kond: Mert ellopták, mint mindent.
Csizmás Kond
@lusta: ...ebbél egyszerűbb válasz nem is létezik...:)
elmúlt karácsonyok szelleme
Nem, az eredeti mag megmarad, csak az újonnan belépő gecik szakadnak le!
RonaGyuri
@RonaGyuri: A CÖF fő-ideológusa nem csak váteszkedik, de fenyegetőzik, pontosabban vádaskodik is

Na jó megihlette a Párt központi napilapja szellemisége, ahol a „viktoriánus Robinson” a műveltségi szint

A kis Tomató, alias Fricz Tamás nem szíveli az EU-t, így lépten nyomon rángatja, mondván lerántja róla a leplet! A minap méretes irkodmányokban kérődzött azon, hogy „Az unió történetét a föderalizmus és a nemzeti szuverenitás küzdelme szempontjából mutassa be”. Annak talán a legkisebb baja az az apróság, hogy ez a mocskos soros-bérenc EU elrontván – ha nem is az alliterációt, de – a poént, pontosabban a „1992-től, az Európai Unió megalakulásától” bölcsességét mikor
„Founded: November 1, 1993, Maastrich, Netherlands”.
No de a mi derék CÖFKA-nk belehúzott és „A BRÜSSZELI LIBERÁLIS FŐSODOR, AZ ERŐSZAKOS BALOLDALI ELIT AZT SZÁMOLJA FEL, AMIÉRT LÉTREJÖTT
Vádolom az Európai Uniót!” címmel irkodmányt rittyenttet a Párt-lapban.
A csúcs, hogy a sok ócska hazugság (persze egy olyan országban, ahol tényként kezelik, hogy: a békésen sétaló fideszeseket lerohanták a Dobrev vezette lovasrendőrök) azzal indul, hogy: „Émile Zola emlékére”!
Nos az egy dolog, hogy Zola mellékesen egy igencsak remek és főleg világhírű szerző volt, de az újságcikk valóban a műfaj egyik legnevesebbje.
Nos a dolog úgy áll, hogy – bár tudomásom szerint ő nem irodalom-tanár (általános iskolai) képesítésű – a „J'Accuse...!”-re való utalás legfeljebb egy bugyuta szóviccnek jó, de marhaságban vetekszik a „viktoriánus Robinson” –al! =))
kulabombaafityiszre
Ez a szakadás már régi téma,mert a nettó befizető országok vezetőinek tele van a töke a kelet-európai nettó haszonélvező diktátorocskákkal,ezért az lenne a legegyszerűbb út ha mai formájában megszűnne.és
létre jönne egy új unió kibaszva ezeket a diktátorocskákat az országukkal együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.