Érdekes dolgok ezek az így-úgy készített hangfelvételek! Kiderül belőlük, hogy az elmúlt évek során hányan készültek a "túlélésre" arra az esetre, ha- és amikor kipukkan a Fidesz-lufi". “Újabb hangfelvételt kaptam… arról, hogy Potápi Árpád bonyhádi fideszes képviselő, nemzetpolitikai államtitkár is befolyásolhatta a végrehajtók kinevezését” – osztotta meg értesülését közösségi oldalán Hadházy Ákos független képviselő...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"az a baj hogy az ellenzéki politikusok és az embereik ugyanezt csinálták" - mondja egy kommentelő.
Hát nem! Valószínűleg csináltak hasonlókat, de amikor a mostani ellenzéki képviselők közül páran ( közel sem mind, hiszen nagyon sok új ember van) hatalomban voltak, ahogy @sgl: mondaná, túl bénák voltak ahhoz (szerintem meg sokkal tisztességesebbek), hogy olyan pofátlan mértékben és összegben korrumpáljanak és korrumpálódjanak, ahogy ma a fideszesek és kádéenpések. Vagy tud valaki 12 évvel ezelőttről ilyen oltári botrányokról, többszáz milliós, milliárdos csalásokról? Befolyással való visszaélésekről? És ennyiről?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.