Videóra vették a rendőrök, ahogy megaláznak egy férfit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon – számolt be a Tények.

Varga Leventét még decemberben vitték be a nyomozók, vödröt húztak a fejére és többször aláfújtak gázspray-vel. A férfi állítólag a kórház sürgősségi osztályáról került be a kapitányságra, mert ott megtámadott egy ápolónőt. Erre ő nem emlékszik, mert elmondása szerint beletettek valamit az italába, ami órákra kiütötte.

A TV2 részleteket is közölt a felvételből, aminek a létezéséről az áldozat ez idáig nem is tudott.

Forrás: tenyek.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Minden kék helyből gyökér a szememben, míg az ellenkezőjét nem bizonyítja.
human
A facebook-on küldözgették egymásnak. Vajon ez az eresztés már Orbán gyorsított rendőrképző programjának eredménye?
justhpeter
@Horizont: Én pedig azt remélem ebben az ügyben Pintér megszólal, hiszen már régen letelt a két hét és nyilván rend van.
Giovanni Alba
@Baker: péntek, 21:25
Azok a kék gyökerek kapták el azt a gyökeret, aki/ami meg akart erőszakolni egy lányt.
jesz
nincs min csodálkozni...ha lehet, minden kéket nagyívben el kell kerülni...kinézetre akármilyen megnyerő is a poszt, akár nő, akár pasi, őket alapból erőszakra képezik ki...kedvességről szó sincs, csak végszükség esetén...az pedig..

most lehet ítélkezni...a felgyülemlett szolgálati stresszt, gyűlöletet, bánatot valakin le kell vezetni...ha lehet, nem otthon a gyereken, a kutyán, az asszonyon, vagy a nagyszülőkön, hanem egy magáról mit sem tudó senkin...abból nem lesz baj...hogy most mégis? ...ááá, elkenik...azért találták ki az összetartást a mundér becsülete védelmében..
Giovanni Alba
@jesz: ma, 08:19
Azért te is összevonnád a szemöldököd, ha egy rohamosztagos a felgyülemlett munkahelyi stresszt egy véletlen kiválasztott csoporton vezetné le, például kirándulni készülő óvodásokon, mert hangosak, és amúgy sem számítanak, hisz közjószágok.
A mundér becsületét azzal tudják/tudnák védeni, ha nem néznék el egymásnak sem a kilengéseket.
Más. Mit tegyen, mit tehet egy mozdonyvezető, akinek a gépe elé ugrik egy öngyilkosaspiráns? Ha nem tudja feldolgozni a sokkot, ha nem tudja elviselni, hogy ez bármikor megismétlődhet, akkor váltson munkahelyet. A rendőr is. Menjen el például egy plázába biztonsági őrnek, lehet ő lesz a pláza ásza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.