Négykézláb mászott haza Boros Lajos: Szörnyű, ami vele történt Súlyosan megsérült az ismert magyar rádiós. Az utcán esett el. Senki nem segített neki. Azt hitték viccel...vagy csak ilyenek vagyunk ? Nagyon megütötte a hátát, több zúzódása keletkezett, ezért nem tudott lábra állni. Kénytelen volt négykézlábra ereszkedve hazáig mászni, de útközben senki nem segített rajta.

Forrás: hirzona.com
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Könyörgöm, megszólalt, hogy "kérem segítsenek"? Mert nekem is sikerült még az ősszel egy hibás lépés miatt egy pillanat alatt az eget bámulni. Kértem, hogy segítsenek, és pillanatok alatt két arra bicikliző fiatalember talpra állított megkérdezték tudnak e valamiben segíteni! Megköszöntem a segítségüket, és elköszöntünk egymástól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
@Nessy: A segítőkész emberek gyakran agresszív koldusba, részegbe futnak bele ilyen helyzetbe. Érthető az idegenkedés.
A nőket is le lehet szólongatni az utcán ismerkedési célzattal, csak a nagy többség nem vevő erre.
magyar1
Én is félreléptem egy üzletből jövet a lépcsőn és elestem, kiment a bokám de azonnal egy fiatal pár segített felállni, kérdezték, hogy hívjanak-e mentőt. Nekem a fiatalokkal jó a tapasztalatom, az öregek meg már maguk sem bírnak nagyon menni sem.
Nessy
@Horizont: Sajnos egyre gyakoribb, hogy érzéketlenek az emberek! De ez egyre inkább világ jelenség. .
Nessy
@magyar1: Ebben egyetértünk! Őszintén szólva én is már csak segítség hívásban tudnék segíteni! Viszont tényleg sok fiatal nagyon rendes.
Csizmás Kond
@Nessy: ma 10:25...amikor segitséget kérnek akkor nem tartják a markor...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.