Február elsején két helyszínen is mérte a járművel közlekedők sebességét a rendőrség a III. kerületben, a gyorshajtók szép kis csekket kapnak majd.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint a III. kerületi Rendőrkapitányság február elsején, kedden két helyszínen mérte a járművel közlekedők sebességét a kerületben, az ellenőrzés hat órája alatt 106 gyorshajtót kapott el a traffipax. 

Kedden 106 gyorshajtót fényképeztek le a rendőrök a III. kerületben

Fotó: Illusztráció/police.hu

A sebességhatárt túllépő sofőrök közigazgatási bírságra számíthatnak a rendőrség közleménye szerint. 

A BRFK kiemelte a kommünikéje végén, hogy továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedés biztonságára, azon belül pedig az egyik legfőbb baleseti veszélyforrásra, a gyorshajtók visszaszorítására – emiatt továbbra is lesznek sebességmérések.

Forrás: police.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Jó lenne, ha a rendőrség kapacitásának egy részét arra fordítaná, hogy vidéken cigány gyilkosok ne öljenek meg marhapásztorokat!
simmering73
@Rizikó: Fordulj a belügyminiszteredhez, ne ide irogass.
Rizikó
@simmering73: Kötözködsz velem, kis metélt? Szórakoztat?
Toller Béla
... és vazze egyetlen baleset, vagy veszélyhelyzet nélkül ! Mert egy dolog az, hogy van-e értelme ott mérni, más kérdés meg, hogy piszkosul kell a pénz rendőröknek !
Rockxy
a gyorshalytás fizer mellékhatás, nyolcvan évre titkosítva
csagyi
@Toller Béla: Gyere el egyszer a Vörösvári útra és meghallgathatod az 50-s táblák mellett a felpörgetett harsogó járműveket.
Ha itt laknál talán ezt az akciót is méltányolnád..Mellesleg:hetente vannak ráfutásos karoszéria átalakítások is ebből adódóan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok