Budapest VIII. kerületében elindítják Döme Zsuzsannát.

Újabb körzetben indít jelöltet a Kétfarkú KutyapártFotó: MTI/Mónus Márton

A Józsefváros Újság adta hírül, hogy a '22-es választáson Döme Zsuzsanna, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) társelnöke is elindul. A 168.hu információi szerint a politikus már fel is vette a 8. kerületi választási irodában az íveket.

Az MKKP elnöke korábban azt nyilatkozta, hogy csak a „billegő körzetekben” indítanak majd jelölteket.

Azaz: azokban a választókörzetekben, ahol egyértelmű a választás kimenetele. Ezzel az volt a céljuk, hogy ne zavarjanak bele a választások végeredményeibe. Döme Zsuzsanna ezzel kapcsolatban elmondta, hogy egy tagsági döntés nemrég felülírta ezt a taktikát.

Most már em figyelik, hogy melyik a billegő körzet és melyik nem, mert ez gyakran ellentmondásos.

Hozzátette: ezek jellemzően egyébként sem budapesti vagy Pest megyei kerületek.

Majd akkor veszik újra fontolóra a „taktikai nemindulásokat”, ha meglett mind a 71 egyéni jelöltjüknek az 500-500 ajánlása. 

Forrás: 168.hu
Fotó: MTI/Mónus Márton

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
könyörgöm ezt a jelöltet legyenek szívesek elegáns öltözetben szerepeltetni...ne legyen olyan szakadék, mint a társelnök pasi...
Ne legyen zsíros a haja, szolíd dekoltázs, kis vékony ékszerrel, kevés smink...a jelölt személye szerénységet sugározzon, és ne süketeljen ha stúdióban ül.

A nyócker kemény hely, aki ott jelölt, az bátor ember...

Hajrá kétfarkú!
justhpeter
El kellene dönteni az ellenzéki oldalon, hogy választás lesz-e vagy hatpárti kijelölés, mint régen a hazafias népfrontban. Ha választás lesz, azon a pulikutya is elindulhat amennyiben az összes aláírást megszerzi.
A hatpárti ellenkezés azért is érthetetlen mert naponta annyi kamupártot jegyeznek be, amennyit a fideSS akar. Ezzel szemben hogyan akarnak fellépni ?
kormanyos63
@Mirabilis: Nem lettek fideszesek, és eddig sem voltak azok!!
Aki a kutyapártra szavaz, az soha nem szavazna a fideszre, és soha nem szavazna az ellenzéki összefogásra sem, ezt kellene végre mindenkinek megértenie!
Olvasom sok portálon, hogy lassan a kutyapártot fogja sok ellenzéki szavazó bűnbaknak megtenni, az esetleges választási vereségért, amit én nem tartok korrektnek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.