Az áprilisi országgyűlési választás arról szól, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon akar visszatérni – jelentette ki a miniszterelnök évértékelő beszédében. Orbán Viktor azt mondta, ha Gyurcsány Ferenc visszatér, vissza is visz bennünket oda, ahol már jártunk, és ahová egy porcikánk se kívánkozik. A kormányfő kiemelte: 12 évig dolgozott az ország, hogy a baloldal bűneit jóvátegye. Mi, akik ma itt összejöttünk, különböző emberek vagyunk, de egy dolog közös bennünk: magyarok vagyunk, akiknek közös szenvedélye Magyarország. Kiemelte: amit a baloldal tesz, lehet, hogy egy új politikai stratégia. „Vérig sérteni az embereket, gúnyolódni a fogyatékkal élőkön, belegyalogolni a vidékiekbe, fenyegetni a nyugdíjasokat és lenézni a nőket. Emberemlékezet óta nem beszéltek így a magyarokkal. Az ember nem hisz a fülének” – jelentette ki.„Horn Gyula forog a sírjában, Medgyessy nem győz félrenézni, az SZDSZ-esek zavartan bámulják a cipőjük orrát. Csak Gyurcsányt és Bajnait nem zavarja, elvégre ők...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rakoncátlan
Orbán, Gyurcsány fixációja:
Fixáció: a pszichoanalitikus elmélet szerint a fejlődés egy korábbi szintjéhez(tárgyához) való túlzott kötődés, megragadás. A fejlődés elakadásának egyik lehetséges oka.
simmering73
Igazad van zsírmalac. Jobb lenne onnan folytatni és ezt a 11 évet elfeledni.
Rakoncátlan
Ne rekedjünk meg O1G fixációinál emberek!
namihami
Biztos a Mészáros és hasonló, ""gyerekkori barátok"" előtti időkre gondol. Talán még a pénzeket is visszautaltatja tőlük.
csipetke
Csak a címre:- Ha pedig orbán marad a hordájával,ellopják még azt a keveset,amit a 12 év alatt nem sikerült,és az ország becsúszik Bulgária mögé. 12 éve ülnek a nyakunkon, és amit elértek.- soha nem volt ilyen sz@r a forint,ekkora az infláció, ilyen nagy államadósság, nőtt a mélyszegénységben élők száma,nem volt még ilyen mélyponton az oktatás,és az egészségügy. Soha nem tudott ilyen gyorsan meggazdagodni egyik orbán haver sem,mint mészáros lölő,és a fidesz vezérkar.
Egyedül orbán maradt szegényember a vagyonnyilatkozata alapján. Ha ez igaz lenne,az akkor is gáz,mert ha valaki ezen a poszton nem rendelkezik megtakarítással,az hogy tudna egy országot gatyábarázni? Orbán még 10 év kormányzást kér, szerinte ezalatt utolérjük az osztrákokat.Kérdés,hogy a tökélyre fejlesztett lopáson kívül mi a büdösnyavalyát csináltak 12 év alatt? Asszem valamelyik EP-s képviselő mondta,hogy amihez orbán hozzányúl,az sz@rrá változik. Ha csak az oktatást,és az egészségügyet nézzük,ez abszolut igaz. Isten ments,hogy ezek maradjanak még négy évre.
kereső
"Gyurcsányi út"?? Demokrácia, jogállam, sajtószabadság,biróságok függetlensége, ügyészség függetlensége- alkotmánybiróság (kissé már akkor is fideSSes) függetlensége, szociális háló megléte-még ha szakadozott is!Köztársaság.
Akkor még vezettünk életszinvonalban a V4-ek előtt.(a kocka 2012-ben fordult) Korrupció index a 180 vizsgált országból- 46. hely- jelenleg 69.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.