A gyöngyösi nyomozók elfogtak két férfit, harmadik társukat még keresik.

Kispályás rablókat és fosztogatókat fogtak el Gyöngyösön

Fotó: police.hu

A gyanú szerint két gyöngyösoroszi lakos, és harmadik társuk 2022. február 11-én 17 óra 30 perc körül pénzt kértek egy férfitől Gyöngyösön, a Petőfi Sándor utcában, majd átkutatták a nála lévő táskát, ruhájának zsebeit, végül fél doboz cigarettát és egy öngyújtót vettek el tőle – olvasható a rendőrség honlapján.

Negyed órával később a Gyöngyöspatak utcában megállítottak egy férfit, hogy adjon nekik pénzt. A sértett segítséget akart kérni telefonon, de az elkövetők kivették a kezéből, és utána használhatatlan állapotban kapta vissza. Közben fel akarta venni a földön lévő táskáját, de többször ellökték, majd ellopták belőle a készpénzt és az ékszereket.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának munkatársai egy napon belül azonosították, és másnap 16 óra 50 perckor otthonukban elfogták a 21 éves és 28 éves testvérpárt, akiket rablás és kifosztás bűncselekmények elkövetése miatt hallgattak ki.

A nyomozók őrizetbe vették őket és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására. A gyanúsítottak harmadik társát még keresik a rendőrök.

Forrás: police.hu

Címlapkép: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
" elfogták a 21 éves és 28 éves testvérpárt "..gondolom indiai migránsok..
Pálinkás Pál
@Horizont: persze hogy azok, látatlanban nagy pénzt tennék rá...te tennél ellene?..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.