A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt vádat emelt azzal a nővel szemben, aki 2020. április 19-én tokodi otthonukban szíven szúrta a férjét.

Második alkalommal már halálosan megszúrta férjét a tokodi nő

Fotó: pixabay.com

A vádirati tényállás lényege szerint az ittas állapotban lévő nő 2020. április 19-én, a délutáni órákban tokodi lakóhelyükön előzetes szóváltást követően egy 8,5 cm pengehosszúságú késsel, nagy erővel szívtájékon szúrta a szintén ittas állapotban lévő férjét. A sértett a szakszerű orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette – olvasható az ügyészség honlapján.

A feleséget korábban az Esztergomi Járásbíróság súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette. Az ítéleti tényállás szerint szerint a nő ekkor az ittas állapotban lévő fiának a mellkasát és a vállát szúrta meg egy 9,5 cm-es pengehosszúságú késsel.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a nővel szemben emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre.

Forrás: ugyeszseg.hu

Címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Csak kiengedném pár év múlva, hátha leszúr még néhány embert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.