Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Európai Unió Bírósága a jogállamisági mechanizmusról szóló kondicionalitási rendelet ügyében visszautasítja Magyarország és Lengyelország keresetét, és a két országot a perköltség megfizetésére kötelezi. Varga Judit a gyermekvédelmi törvény miatti újabb politikai nyomásgyakorlásnak tartja az Európai Unió Bírósága által szerdán ismertetett döntést.

Kifigurázták Orbánék vereségét – ezen röhög most az internet
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A gif az egyik Facebook-oldalon bukkant fel:

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Amit igazán szégyelleni kell Magyarországnak, az parlamenti ellenzékünk és az EU-ba kiküldött hazaárulók kommandója...! 
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Vay Ákos: Mert, ugye, sokkal "édibb" lenne, ha - "jó efftárs" módjára - még a farhátat is, sőt, a benzint is legalább háromszoros áron adná? A "népnek", akik megválasztották! A multik meg a MOL meg hadd hízzon, a "magasabb forgalom", magasabb haszon elv alapján! Így, viszont, hogy most az ő profitjuk csökken (a magánkutakat a MOL ideiglenesen átveszi), ez, ugye, a lehető "legfájóbb efftársi seb", ami csak elképzelhető? Ha sok időm lesz, majd még sajnálom is őket! A bolsi népzsebi meg maga volt az "efftársi bakfitty", ugye!? És a Fidesz nem tudott visszaadni mindent, amit az efftársak elvettek? Aszta! Ugye ,így nézve milyen nyilvánvaló, hogy helyrehozni valamit hatványozottan nehezebb, mint "elkúrni"? Csak az "okosabbjának" soha be se ugrik, hogy így nézze! A demagógia viszont "csípőből jön"! A "forintócsítást" meg már Bokros efftárs megkezdte, "Petru" meg "hithűen" folytatta is, viszont, ha erre nincs "honi kivitelező", azt Gyuri gazdi hedge fund-jai szívesen átvállalják! Nem bízzák a magyar gazdaság állapotára meg holmi Fitch Ratings és egyéb minősítésekre! Ahogy napjainkban is! Az eurózóna gazdasága rosszabbul teljesít, mint a magyar és "csodálatosképpen" mégis a forint "ócsul"! Akkor, ez most "közgazdasági csoda", vagy csak sima forinthekkelés? Szóval, a mit elhinni, mit nem előtt némi gondolkodóképesség is megkívántatna! A kommenthadra tekintve, elismerem, ez sokaknál hiányzik!
Vay Ákos
@ómió: Gondolkodóképesség...? Oh boy... Azt sajna a fröcsögőképesség nem pótolja. A demagógia meg az, amikor bal oldalt vádolom azzal, amit magam vidáman elvégzek (cf. forintócsítás, meg arról való pofádzás, hogy a bal oldal elkúrta az ejróbevezetésünk lehetőségét, utána 3 kormányozási cikluson át arról pofádzunk, hogy nem is kell nekünk ejró...) Mindegy ki kezdte a forintócsítást, bokoros, vagy dobzse lászló, a lényeg, hogy senki sem csinálja jobban, mint az orbánkormány, nem valamikor régen, hanem itt és most. Ami meg az árstoppokat illeti, ottan tényleg kellene kelmednek egy kis józan ész, annak fölfogásához, hogy a beszállítók semmit nem adnak olcsóbban, és a végin mindenér' meg kell fizetni. Mármost ki fogja ezt megfizetni? Ne törpengj tovább: a lakosság. Épp csak az a kérdés, mikor.
ómió
@Vay Ákos: Az előbb jelezted, hogy "forintócsítást" Petru efftársadék végeztek! Azóta már ezt is "magamra", a Fideszre javalljátok hazudni? Vagy rá már "csak" Gyuri gazditok "tevékenységét" kell? "Ejró" meg nékünk majd akkor lesz célszerű, ha a német gazdaság igényeire szabott monetáris politikának a mi gazdaságunk is jobban megfelel! Nem árt ezt felismerni - még, ha nem azonnal is! A "megfizetni"-t meg - ne törd rajta a fejed - majd a MOL és a multik abszolválják - még, ha efftársilag ez "fájó" is! Szóval, igen! Izmosítsad a gondolkodóképességedet!
ómió
@dönci4: Üdvözöllek, HÜLYE efftárs! Én ómió vagyok? Agydonorod még nincs?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.