A Telex állításával ellentétben, Gyurcsány szerint nem hátráltak ki Iványi Gábor mögül az ellenzéki államfőjelölt kiválasztása során.

Gyurcsány: "a Telex nem mond igazat"

Fotó: MTI/Mohai Balázs

A volt miniszterelnök ezt írta a közösségi oldalán:

"A Telex nem mond igazat. A DK Iványi Gábor jelölésének elkötelezett támogatója volt és maradt az első perctől az utolsóig. Gábort minden tekintetben a legjobb választásnak gondoltuk. Ebben a meggyőződésünkben egy percre sem inogtunk meg. Nem volt rá okunk. Minden szavazási fordulóban Iványi Gábort támogattuk. Mint ahogy egy párt kivételével mindenki”

– fogalmazott Gyurcsány Ferenc. 

A politikus szerint "valaki, aki a hat párt megbeszélésein részt vesz, politikai szándéktól vezetve félretájékoztatja a portált, hamisan, név nélkül szivárogtat, ők meg megbízható ellenőrzés nélkül közlik a valótlanságot”.

Mint ismert, hosszas egyeztetések után végül Róna Pétert kérte fel az egyesült ellenzék államfőjelöltnek.

Forrás: atv.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ami azt illeti, eljövendő " mindenki Katinkája" eddigi megnyilvánulásai nem éppen az egységes nemzetben gondolkodást, , és párt függetlenséget szimbolizálja! Ő is minden a karmelitából a széllel átrepülő papír darabot aláfog írni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
a teleksz ojan mint a parlament, nem mond igazat
csak úgy....
@Emmersson71: az öszödi beszédét frankón kiforgatta a fidesz, pedíg a ferkóban az tiszteletre méltó volt! -kár,hogy nem a nagy nyilvánosság elött tette és csak így derült ki.
"hazudtunk" .. ezt nehéz kitörölni a buksikból, még ha a fideszék is nyilvánvalóan hazudoznak! -ök nem ismerik be és ezért élhetnek a birkáik közt mint marci hevesen..
kereső
@csak úgy...: Bocsi, ha belekotty. KÉT!!! öszödi beszéd van- a fideSS csak a másodikból szemezgetett.Ami a nyilvánosságot illeti:í egy frakcióülésen elhangzó beszéd -bárki mondja is, nem a nyilvánosságnak szól, hanem a frakciónak. Az már csak a "véletlenek" furcsa játéka, hogy az mszp-s árulók éppen a debreceni fideSS irodába juttaták el a hangfelvételeket.
Nekem meg csak annyi kérdésem van még: Miért volt szükség a két öszödi beszédre??? Talán ideje lenne ezzel is foglalkozni.
kereső
@Emmersson71: Ez is megér majd egy misét a választás után: mert hogy is van ez, hogy a többségi akarat hátrál meg ??, és enged a vétónak, csak azért, hogy a vétózó jelöltje legyen a befutó.( a többség: minden pártnak egy szavazata van, függetlenül nagyságától)
ómió
A "reggel, éjjel meg este" hazudozó most is meghazudta nekünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok