A Telex állításával ellentétben, Gyurcsány szerint nem hátráltak ki Iványi Gábor mögül az ellenzéki államfőjelölt kiválasztása során.

Gyurcsány: "a Telex nem mond igazat"

Fotó: MTI/Mohai Balázs

A volt miniszterelnök ezt írta a közösségi oldalán:

"A Telex nem mond igazat. A DK Iványi Gábor jelölésének elkötelezett támogatója volt és maradt az első perctől az utolsóig. Gábort minden tekintetben a legjobb választásnak gondoltuk. Ebben a meggyőződésünkben egy percre sem inogtunk meg. Nem volt rá okunk. Minden szavazási fordulóban Iványi Gábort támogattuk. Mint ahogy egy párt kivételével mindenki”

– fogalmazott Gyurcsány Ferenc. 

A politikus szerint "valaki, aki a hat párt megbeszélésein részt vesz, politikai szándéktól vezetve félretájékoztatja a portált, hamisan, név nélkül szivárogtat, ők meg megbízható ellenőrzés nélkül közlik a valótlanságot”.

Mint ismert, hosszas egyeztetések után végül Róna Pétert kérte fel az egyesült ellenzék államfőjelöltnek.

Forrás: atv.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ami azt illeti, eljövendő " mindenki Katinkája" eddigi megnyilvánulásai nem éppen az egységes nemzetben gondolkodást, , és párt függetlenséget szimbolizálja! Ő is minden a karmelitából a széllel átrepülő papír darabot aláfog írni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ne keverj Feri! Játszátok le egymás között!
Emmersson71
@Béla333: Azt akarták. Csak a Telex bekavart!
namihami
Pedig az Iványi ezerszer hitelesebb és főleg emberségesebb lenne! Amit már évtizedek munkájával bizonyított! Ez a Róna kicsit olyan ""márkyzayos"".
rokker33
Nem mindegy, úgy is egy faszszopó fideszes kurva lesz a következő köztársasági elnök...
Rizikó
Aztakurva! Fletó! Megint kavicsot dobtál az álló vízbe!
kereső
@Emmersson71: Nem a Telex, hanem aki "tájékoztatta" a Telexet- félre.
Emmersson71
@kereső: "...ők meg megbízható ellenőrzés nélkül közlik a valótlanságot”."

A félretájékoztatás önmagában nem elég!
kereső
@Béla333: Nem "Feri" kever. Gondod van az értő olvasással?
Nessy
Ami azt illeti, eljövendő " mindenki Katinkája" eddigi megnyilvánulásai nem éppen az egységes nemzetben gondolkodást, , és párt függetlenséget szimbolizálja! Ő is minden a karmelitából a széllel átrepülő papír darabot aláfog írni!
csak úgy....
magyarországon is 365 nap egy esztendö,mint máshol...,csak ott a kampány 4X 365 napig tart az adófizetök pénzéböl! :) hej rigó rigó...,elqúrtuk a zab árát...
ez a kettö kisz fiú,ha kézenfogva elhúznának a politikából...
Béla333
@kereső: 17.25
Minek szólalt most meg? Ha a maffia leváltása most a legfontosabb, akkor most mi értelme volt ennek a benyögésnek?
Talán csendben is maradhatott volna...
Csizmás Kond
Nademostkéremszépen milyen párt vagy ember vagy összefogés vagy ötlet vagy akármi az amikor egy tudottan csaláson vagy akármin fogott embert akarnak egy ország élére ültetni ?...szerintem az ilyennek csakis rossz vége lehet és azáltal minden olyannak az átverése akik tudva vagy tudatlanul azt pártolják.
Béla333
@Csizmás Kond: 17.42
Teljesen igazad van! Szerintem sem lett volna szabad Orbánt hatalomba juttatni!
csak úgy....
@Csizmás Kond: te érted amit írsz? -se vesszö se semmi..,te hímvesszö..
Csizmás Kond
@Béla333: Béla...neked soha nem lesz jó senki, mert ami jó azt nem magadtól érzed hanem más kell megsúgja. A falkaszellem nálad nem gondolkodást jelent hanem föltétlen követést.
Béla333
@Csizmás Kond: 17.55
Már az se tetszik, ha valaki igazat ad neked? Neked semmi se jó?
simmering73
@csak úgy...: Én csak (K)ondónak becézezem
Csizmás Kond
@Béla333: Béla, soha nem a pártfogásért alkotok véleményt, azok tí vagytok akik egymást túllicitálva képesek vagytok a szart is beenni. Orbán olyan amilyen de ma sokunk szerint ő az egyetlen elfogadható miniszterelnök és egyben a a jövő miniszterelnöke. Persze mindenkinek meglehet a saját elképzelése de azt soha tőlem nem olvasta senki hogy én valakit azért nevezgetnék...de ugye ezt te nem tudod elmondani magadról...
csak úgy....
@Béla333: ö csak dorombolni szeret valakinek és az megy gondolkodás nélkül...
kereső
@Béla333: Azért szólalt meg, mert azok akikkel együtt dolgozik a maffia elzavarásán, azok hazudnak a dk-ról, és róla. Akkor miért is nem azokat feded meg akik a félretájékoztatást- de szép szó a valóság elhajlitására-elkövették, mert a dk, DK, és GYF hallgatásra van itélve. Mert az MMM mozgalom aktivistái bezzeg szónokolhatnak a dk ellen.
kereső
@Béla333: Nem kéne azt a húrt tovább feszegetni.
csak úgy....
@simmering73: passzentos becenév! a buta (k)ondó...
Béla333
@csak úgy...: 18.04
A maffia hívek mélyen elgondolkodnak Magyarország helyzetén, kilátásain, múltját és ezek után dicsőítik azt, aki szétlopta az országot, aki el és kiárulta a hazáját, aki olyan szinten adósította el, hogy majd belerokkanunk, aki nem tud egy öszinte mondatot kiejteni a száján. Mert nekik ez az a szint ami megfelelő.
Béla333
@kereső: 18.08
Áruld már el, mit tudsz, amit itt más nem?
Ki hazudott a szeretett vezetődről, ki terjesztett a DK-ról valótlanságot, amit aztán megírt az a fránya Telex?
És az MMM aktivistái hol szónokolnak a dk ellen? Nincs neked üldözési mániád?
csak úgy....
@kereső: egy jó tanács!sose ragadj le egy pártnál vagy politikusnál!
-ezt én itt németországban tanultam meg! se hálából,sem szinpátiából nem szabad szavazni menni! a nép csak a politikusok betartott ígéreteikböl tud létezni és nem a hóbortjaikból a jól vissza mondtam neki böl, vagy a focialista elképzeléseikböl...
kereső
@Béla333: Az neked van kedves Béla, üldözési mániád- azaz becsipődött nálad a "gyurcsányozás".. Ne gúnyolódj, mert azért harapok.Olvasd már el azt a qrva cikket, azután járjon a szád.
Van közösségi fiókod? Nincs? pedig tanulságos dolog böngészni- meglepődnél, hogy mi mindent lehet ott olvasni a szeretet jegyében iródott, hozzászólásokkat a "szövetségesekről",
És még csak annyit, én nem "szeretem "egyik politikust sem, hive sem vagyok egyiknek sem.. A családomat, a barátaimat. A te tulajdonságod rajongani az éppen aktuális lieblingért.
kereső
@csak úgy...: Kösz a jó tanácsot. Megfogadom- bár a felhozatalt nézve nem nagy a választék számomra, és sokak számára. Na, de ne finnyáskodjunk, abból főzünk amink van.Nem tehetünk szemrehányást senkinek sem, mi magunk "termeltük ki" őket-hóbortostul, focialistástul,szenteskedőstül...etc. Ez van.
kereső
@Nessy: Lehet, hogy már megvan hozzá az "OV" gravirozott tolla, hogy stilusos legyen.
csak úgy....
@kereső: megértem a pesszimizmusod , magyarországon az utóbbi idökben ,lassan több mint 30 éve a politikai gárda csak saját magával foglalkozik és belöletek él!
ezzel nem a komcsikat sírom vissza, inkább a butaságot siratom, ami ide vezette az országot és a stadionokra elizélt éveket..
hamarosan a fideszes efftársak is föl fognak ébredni,akkor megint lesz egy nagy köpködösdi...,és minden megy tovább a régi kerékvágásba...
Emmersson71
@Béla333: Miért maradna csendben, ha hazudnak róla?! Miért nem qssolt az, aki kavarja a szart?
Béla333
@Emmersson71: 19.11
Mert most nem az önfényezés időszaka van. Gyurcsány a külvilág felé akarta csak bizonyítani, hogy ő aztán Iványit akarta, de... De akkor miért nem Iványi lett? Hiszen állítólag a DK-nak van a legnagyobb szava az ellenzéki együttműködésben?
Te honnan tudod, hogy a 6 párt közül kinek a képviselője mond igazat és ki az aki hazudik?
Na most pont nem ennek a kiderítése a legfontosabb feladat!
Emmersson71
@Béla333: Mert a Jobbik nem Iványit akarta. Az pedig nem önfényezés, amikor vádaskodást seper le magáról valaki és elmondja a saját álláspontját, ami egyébként eddig is ismert volt!

telex.hu/valasztas-2022/2022/02/07/marki-zay-peter-ivanyi-gabor-ellenzeki-koztarsasagi-elnok-jelolt
Rockxy
a teleksz ojan mint a parlament, nem mond igazat
csak úgy....
@Emmersson71: az öszödi beszédét frankón kiforgatta a fidesz, pedíg a ferkóban az tiszteletre méltó volt! -kár,hogy nem a nagy nyilvánosság elött tette és csak így derült ki.
"hazudtunk" .. ezt nehéz kitörölni a buksikból, még ha a fideszék is nyilvánvalóan hazudoznak! -ök nem ismerik be és ezért élhetnek a birkáik közt mint marci hevesen..
kereső
@csak úgy...: Bocsi, ha belekotty. KÉT!!! öszödi beszéd van- a fideSS csak a másodikból szemezgetett.Ami a nyilvánosságot illeti:í egy frakcióülésen elhangzó beszéd -bárki mondja is, nem a nyilvánosságnak szól, hanem a frakciónak. Az már csak a "véletlenek" furcsa játéka, hogy az mszp-s árulók éppen a debreceni fideSS irodába juttaták el a hangfelvételeket.
Nekem meg csak annyi kérdésem van még: Miért volt szükség a két öszödi beszédre??? Talán ideje lenne ezzel is foglalkozni.
kereső
@Emmersson71: Ez is megér majd egy misét a választás után: mert hogy is van ez, hogy a többségi akarat hátrál meg ??, és enged a vétónak, csak azért, hogy a vétózó jelöltje legyen a befutó.( a többség: minden pártnak egy szavazata van, függetlenül nagyságától)
ómió
A "reggel, éjjel meg este" hazudozó most is meghazudta nekünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.