Orbán-rajongó csomaggal rukkolt elő az OV’22 shop a március 15-i békemenetre.

Megérkezett az Orbán-rajongói csomag ajándék kokárdával a március 15-ei Békemenetre

Fotó: OV'22

A hvg.hu szúrta ki, hogy az „OV’22 Márciusi-Békemenet" csomagban van sapka, oldaltáska, karkötő, kitűző, valamint ajándék kokárda is.

A lap emlékeztet arra is, hogy a csomagot 2-5 munkanapon belül szállítják, viszont ahhoz, hogy ingyenesen kapjuk meg a csomagot, kettőt is kell rendelnünk, hiszen csak tízezer forint felett ingyenes a szállítás.

Forrás: hvg.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Hármat is kell rendelni. Ez a matek egy kemény tudomány. Látom van Petőfi bajusz meg Petőfi paróka is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@ómió: Most meg már a csutiseggből óbégatásod párhuzamát hazudnád rám, birkaék elmebetege!? De legalább pucold már le a csutiszartól a mocsokbirka pofádat, mert még így kibertéren át is bűzlesz, efftársék gyagyása! Ezt ne spórold le!
ómió
@teuton: Látom, az elmebeteg aljabolsi mivoltod szerves része a lopás is! Ahogy az a tetübolsi fajtádat mindig is jellemezte! Te sem lógsz ki a "közösségedből"!
teuton
@ómió: Látom, az elmebeteg aljanáci mivoltod szerves része a lopás is! Ahogy az a tetünáci fajtádat mindig is jellemezte! Te sem lógsz ki a "közösségedből"!
ómió
@teuton: Még a másik szövegének ellopása közben is képes vagy a magad meg a "szocialista embertípusod" (tudod. a lop, csal, hazudik alfaj) egyik fő jellemzőjét, a lopást a másikra hazudni, bolsiék fajgörénye!? És a Lenin szobor még sosem szakadt rád? Ha meg aljanácit, tetünácit keresnél, fajgörény efftárs, nézz a koalíciós partneretekre, Parizer bajtárs-efftársadra meg a "csapatára" a saját moslékkoalíciótokban! Ők azok! Ne másrahazudva keresgéld őket, gyagyás efftárs! Már a magadéit se ismered fel?
kissé felnőttem
orbán személyesen szállitja házhoz akkor 70 évig sem végez vele.
Sámannus
Ereszcsatorna a zacsekben, kis lóvácskával és jobb fajta borocskával, fűvel fával pirulákkal az alkalomhoz illően, busó rigmusokat hogy kellően zavart állapotba kerülhessenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.