Egyre több benzinkút kerül nehéz helyzetbe az árak maximálása miatt; elbukta a magyar és a lengyel kormány a jogállamisági pert; 7,1 százalékos lett a GDP-növekedés. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nme könnyű választani

nem volt könnyű dolga a szerkesztőnek, aki az elmúlt hét pofátlanságait foglalta össze

A hvg.hu „És akkor a benzinárstop után jöhet a benzinkútstop” című írásában erre tettek kísérletet. S az sem véletlen, hogy az élén a benzinár ügy hordalékairól van szó. A dolog minden momentuma minimum véleményes, de a legtöbbje dilettantizmusról, gátlástalanságról és arroganciáról árulkodik. Persze azon kívül, hogy hazudnak, hazudnak és hazudnak!
A dolog egyik külön pikantériát adó része a derék Mityuka újabb bon mot-ja; szerinte: „a nagy- és kiskereskedelmi árrések alapján maradt még tartalék az árképzésben a kutaknál.”!
Nekem erről egy bő harmadszázados anekdota ugrott be egy nagyfőnökről, aki népes társasággal lepett meg egy vendéglőt, ahol dáridózott, közben levitte a pincébe az üzletvezető barátnőjét és megerőszakolta, majd mikor a számlát hozták megveregette az üzletvezető képét: kerestél te eleget, hogy vendégül láss! =))
kereső
@RonaGyuri: Ne ragozd Gyuri. - szabadrablás lesz itten, ismét

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.