Facebookon üzent a miniszterelnök.

Orbán: "A baloldal a háború oldalán áll – akkor is, ha ezt nem tudja"

Orbán Viktor szerint amit az ellenzék mond és akar, az belevisz bennünket a háborúba. Katonát küldeni az azt jelenti, hogy részesei leszünk egy háborúnak. Fegyvert küldeni az azt jelenti, hogy akinek szállítunk, az lehet, hogy majd örülni fog, de akivel szemben azt a fegyvert használják, annak az ellenségei leszünk, a Jóisten tudja pontosan, mennyi ideig – fejtegette a miniszterelnök.

Ha Magyarországon át szállítják a fegyvert Kárpátaljára, ezzel katonai célponttá alakítanánk az éppen Kárpátalján áthaladó konvojt – egy olyan helyen, ahol még nincs is háború –, az azt jelenti, hogy mi vittük oda, mi provokáltuk oda a háborút.

Észnél kell lenni, nem lehet össze-vissza beszélni, nem lehet össze-vissza javaslatokat tenni, és nem lehet a nyugati barátainknak szívességet tenni egy-egy nyilatkozattal. Ez nem ennek az ideje. Itt most Magyarország érdekei mellett kell kiállni. Most nem amerikai szemmel kell nézni ezt a konfliktust, meg nem francia, meg nem német szemüvegen keresztül, ezt magyar szemmel kell nézni. És magyar szemmel nézve ebben a konfliktusban a legfontosabb a magyarok békéje és biztonsága. Ehhez ki kell maradni a háborúból, és ezért a baloldalnak a háborúba sodró javaslatainak ellen kell tudni állni. El kell engedni a fülünk mellett, vagy határozottan ellent kell mondani

- olvasható Orbán Viktor Facebook-bejegyzésében.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Te meg hazaáruló szar az oroszok oldalán állsz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Csizmás Kond: te bocskoros majom, jobban orulnel ha putyin fotojat valasztanam? Mellesleg Csizmas Kandur ugyanolyan kepzelt alak mint Master Yoda, ha eddig nem jutottal volna el agyilag. Bar az neked eleg nehez lehet.
kissé felnőttem
@Csizmás Kond: kicsi kardos legényke akkor az eus fegyverküldeményt milyen repülő is vitte tudod - e akkor onnan mit is ir a hogy is hívják ja?
kissé felnőttem
vitya elvti és te meg már csak a küszöbön állsz, és a választások után meg hol is? ja ?
Csizmás Kond
@kissé felnőttem: ...melyik miről is beszélsz ?
BabyShark
Jól olvasom? A minielnök háborúnak nevezte a "különleges hadműveletet". Mikor tartóztatják le, és viszik a gulágra!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.