Facebookon üzent a miniszterelnök.

Orbán: "A baloldal a háború oldalán áll – akkor is, ha ezt nem tudja"

Orbán Viktor szerint amit az ellenzék mond és akar, az belevisz bennünket a háborúba. Katonát küldeni az azt jelenti, hogy részesei leszünk egy háborúnak. Fegyvert küldeni az azt jelenti, hogy akinek szállítunk, az lehet, hogy majd örülni fog, de akivel szemben azt a fegyvert használják, annak az ellenségei leszünk, a Jóisten tudja pontosan, mennyi ideig – fejtegette a miniszterelnök.

Ha Magyarországon át szállítják a fegyvert Kárpátaljára, ezzel katonai célponttá alakítanánk az éppen Kárpátalján áthaladó konvojt – egy olyan helyen, ahol még nincs is háború –, az azt jelenti, hogy mi vittük oda, mi provokáltuk oda a háborút.

Észnél kell lenni, nem lehet össze-vissza beszélni, nem lehet össze-vissza javaslatokat tenni, és nem lehet a nyugati barátainknak szívességet tenni egy-egy nyilatkozattal. Ez nem ennek az ideje. Itt most Magyarország érdekei mellett kell kiállni. Most nem amerikai szemmel kell nézni ezt a konfliktust, meg nem francia, meg nem német szemüvegen keresztül, ezt magyar szemmel kell nézni. És magyar szemmel nézve ebben a konfliktusban a legfontosabb a magyarok békéje és biztonsága. Ehhez ki kell maradni a háborúból, és ezért a baloldalnak a háborúba sodró javaslatainak ellen kell tudni állni. El kell engedni a fülünk mellett, vagy határozottan ellent kell mondani

- olvasható Orbán Viktor Facebook-bejegyzésében.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Te meg hazaáruló szar az oroszok oldalán állsz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Te meg hazaáruló szar az oroszok oldalán állsz!
CsipkeRózsa
Mondja ezt egy olyan ember, aki mindenkivel, mindig, minden témában háborúzik, megnyeri a csatát (vagy nem).
kereső
A fideSS elnöke miért kampányol az ukrán háborúval? Semmibe véve az ott , szabadságukért életükért, a hazájuk sorsáért harcoló embereket. Úgy beszél a háborúról, ahol emberek- lányok, asszonyok, fiúk, férfiak- gyermekek halnak meg egy őrült agresszor miatt, mintha csak arról beszélne, hogy mit vett teganap az ikeában.
kulabombaafityiszre
Te meg orbán,putyin seggénél állsz hogy az első adandó alkalommal fényesre nyalhasd.
lampa laz
Már annyira hülye, h ezt is csak papírból tudt felolvasni?
Néro
Érthető Vétó Vitya mindenki hülye csak te vagy helikopter. Bammeg neked teljesen elmentek otthonról.
RonaGyuri
te szaros komcsi kölök, te vagy valójában a bal oldal! =))
Béla333
Ezt a spontán véleményét is csak papírból képes felolvasni...??, Ez egy állam vezetője?
Képtelen egy önálló gondolatra...
drrotf
Orbán szerint Kárpátalja nem Ukrajna része, mert Kárpátaljára még nem ért el a háború és ezt az állapotot mi tudjuk elérni úgy hogy nem szállítunk fegyvert az ukránoknak Magyarországon keresztül.Azt gondolja ez a mi állam és jogtudósunk, hogy ha egy ország részt nem érint ténylegesen a háború, akkor ez az ország nem is áll háborúval azzal aki az ország nagyobb részét már letörölte a térképről.Úgy néz ki ,hogy Orbán azt is gondolja, hogy Putyin ennek az ukrajnai résznek a lerohanását attól teszi függővé, hogy mi itt Magyarországon hogyan viselkedünk.Elfordítjuk e a fejünket, vagy észrevesszük és ki merjük mondani, hogy Oroszország agressziót követett el egy független állam ellen, és mi segítjük nem csak érzelmileg, hanem tettekkel a védekező országot.Segítjük őket azért is mert ott magyarok élnek, meg azért is mert nem nézhetjük tétlenül, hogy a mai időkben egy erősebb állam úgy kényszeríti ki akaratát egy gyengébb állam alakulatra ,hogy katonailag lerohanja!Eszébe kellene jutni Orbánnak, hogy ha egy független államot úgy rohant le Oroszország mint ahogy azt Ukrajnával tette, akkor bennünket mint szomszédokat is lerohanhat, mert Putyin azt akarja , mondása szerint, hogy 1997-es állapotokat akarja visszaállítani, mert ez a helyzet biztosítja Oroszország biztonságát! Most akkor ehhez asszisztál Orbán Viktor, aki úgy emlékszem, hogy 1989-ben azt rikoltozta, hogy "Ruszkik haza!"Hát nem röhejes a magatartásod, Tisztelt Orbán Viktor?
Eladott Ország
Hülye ,elmebeteg vagy! A NATO is csak fegyvereket küld, katonákat nem, mert senki nem akar harmadik világháborút! Egy öregkorára meghülyült diktátorból minden kitelik.
percsi
Senki sem szeretne háborút.
Puty. nem bír magával, fenyegeti a világot, köztük minket is. Ha nem törik le a szarvát, ha nem állítják le, akkor biztos világháború lesz.
Vitya 2008-ban:
youtu.be/IyBn0nlqDdY
fergeteg
Rohadékok ! Orbánt ne vádoljátok szarházi bolsik! Ti akartok menni és fegyvert vinni.
nezelodo
Igaza van Orbánnak! Nem kell össze-vissza beszélni! Csak az a baj ezt ő maga sosem tartotta be. Persze most bajban van, leírta magát az európai politikában, és talán rájött, hogy Putyinnak meg egy elhajítható eszköze volt, mint neki itthon számos, kinyírt politikus társa, akik a hatalomba segítették.
orsos vendel
Elmebeteg orsos !!! ugass meg egy kicsit putyinnak...az utanna fossal beeeeeeeeeeeeeee
orsos vendel
Elmebeteg orsos !!! ugass meg egy kicsit putyinnak...az utanna fossal beeeeeeeeeeeeeee
Al X
Sajnos sok ember képes elítélni a "nyugatot", amiért nem avatkoztak be '56-ban a magyarok oldalán és most azt teszik Ukrajnával, amit elítéltek '56 kapcsán. Fel sem tűnik nekik az ellentmondás.
human
Most is Putyint véded mocsok! Azt a Putyin aki egy demokratikus országra támadt pusztán mert nagyhatalmi tervei vannak, a régi CCCP visszaállítása.Ezért kell emberek ezreinek meghalnia mindkét oldalon. Egyetlen ember álmáért.
Macskaszem
Közveszélyes hazudozó. Azt gondolja ha nem áll sehova, akkor meg lesz kímélve az irhája. Fél a Puttyostól, mint ördög a tömjéntől. Más már nem maradt neki. Ez a mi keresztünk, meddig hurcoljuk még?
csipetke
Annyi baromságot,hazugságot mondott orbán az évek során,hogy eggyel több,vagy kevesebb,nála nem számít,de az hogy "a baloldal a háború pártján áll, - akkor is.ha ezt nem tudja" , asszem benne lesz a top10-ben. Ha én, vagy ez esetben a baloldal valami pártján áll,akkor pontosan tudom,de nyilván a baloldal is tudja,hogy mi mellé áll,és miért. Nem mindenki olyan,mint orbán,hogy nem egy segg van előtte,hanem akár kettő,három, és nem tudja,hogy épp melyiket nyalintsa. Időnként igazat ad Brüsszelnek, akár egy óra múlva már szidja,mondott olyat,hogy a NATO megvéd bennünket,pár nap múlva kijelenti az ellenkezőjét, vagy hosszú éveken keresztül nyalt putyinnak, most azért kénytelen volt azt mondani,hogy agresszor, vagy nyalt Kínának,erdogánnak,bolsonaronak,lukasenkának,stb. De érdekes módon csak a hasonló diktátoroknak,mint amilyen ő maga. De láthatóan belefáradt már a pávatáncba,eléggé meg van rogyva. Úgy tűnik,nagy a baj orbán fejében,ideje lenne lapátra tenni,mielőtt belesodorja az országot valami még rosszabba.
Gazella
Kija f@sz olvassa a faszbukot amelynek a neve már meta!!!
Ez az elmebeteg állandóan csak baloldalizni tud!! Ennek az elmezakkant és sleppjeinek még programjuk sincs...úgy fog járni mint putin...A kurvány a sok hitelből szórja a pénzt...a hivei egytől egyig öreglányok és fizetett romàn trollok..
Ezeknek egy szavukat nem hiszem el, de az ellenzéknek sem hiszek.
telegdilaci
@Macskaszem:Hihetetlenűl aljas megrögzött Hazudozó! a saját hibáit minden szégyenérzet nélkül ráfogja az ellenzékre még ilyen helyzetben is kampányol le akarja járatni az ellenzéket, Nem mindenki idióta az Országban hogy higgyen ennek a hiteltelen korrupt,Disznónak!
tudode
Mit fecseg az, akiről a kebelbarátja ki mondta a tutit, nemkímélve még a harcos társát sem?
.
---- "Hazaáruló és átveri az embereket"
www.veszport.hu/tartalom/cikk/18138_hazaarulo_es_atveri_az_embereket
.
""" Simicska Lajos beszélt arról is, hogyan lett vége Orbán Viktorral a több évtizedes szövetségének és barátságának.""""
---
.
Sőt már Kádár Jánosnak is kátókörébe került egy fatornyos falu ivadéka
.:
---.Megszereztük Orbán 1988-as beszédét Soros Györgyről. Előadja: Kádár János
www.youtube.com/watch?v=T4toBcY-kJw
---
.
És még 2022-ben is keverheti a mellékterméket, ronthatja a levegőt győzelmi kényszerével nap, mint nap. Ma már lehúzva a sápot a NAGYMACI kibontakozásakor.
.
Azzal, amikor kijön az állat az emberből, mint pl. a II. világháború során, amikor
.
---Robbanó babák, töltőtollak...
www.haborumuveszete.hu/minden-ami-robban-es-mergez/468-robbano-babak-toltotollak
.
""""A szövetséges légierők első bombatámadásait követően, 1944 áprilisában, májusában a magyar sajtóban egymást érték a cikkek, amelyekben beszámoltak arról, hogy az angol–amerikai repülőgépek robbanó töltőtollakat, babákat és más játékszereket dobáltak le magyar földre, átrepülésük során. Megírták, hogy a gyerekekre mért csapásokkal akarják aláásni a lakosság erkölcsi állóképességét, szilárdságát. """"
----
.
És nincs aki befogja a száját, azt amivel győzelmi kényszerével eltemette a demokráciát, és kiépítette a diktatúráját!
.
----- Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.).
www.youtube.com/results?search_query=v%C3%B6r%C3%B6s+imre+befejez%C5%91d%C3%B6tt+a+diktat%C3%BAra+ki%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9se
---------------
.
Tragédiosz az, hogy a hatalom, és a pénz oltárán "hadicsellel" feláldoz mindent, még a saját családját is!!!
kissé felnőttem
te egy világ életedben aljas és hazug emberféleség lehettél, mert EMBER így nem gondolkodik csak a gyülölködő. Zsenminek ne képzeld magad LOPNI azt tudtok, meg hazudni de az ország érdekében dolgozni közösen nem, neked csak a 133 bátor számit a tőbbi ellenség hát ez a szégyened .
ómió
Miért? Mitől csökkent volna a "proletár internácizmusuk"?
Eladott Ország
@fergeteg: tegnap 22:10 ☺ Egyébként a bolsikat, a spicliket a fidesz soraiban keresd. A román cigányod, a kolostordisznód' a mai napig nincs átvilágítva, holott nem csak hazai , hanem KGB-s ügynök is volt. Eltakarodhatsz, pofátlan, gerinctelen, rohadt, fidesz geci!
Csizmás Kond
Akinek ég a feneke a háborúra annak nyitva vannak a határátkelők és ne innen a képernyő elől legyen negylegény...mutassa meg hogy mit tud odaát. Orbán nagyon is jől csinálja hogy nem száll be semmilyen katonai eszközzel a konfliktusba, sőt a nagy ejrópai segítők is kezdték belátni hogy hülyeség volt eft olyan háborút adományfegyverekkel nyújtani amelyből nekik nem származik sáp.
Yoda69
@Csizmás Kond: Hulye vagy csizma. Nem arrol van szo hogy menjunk vagy ne lovoldozni, hanem arrol hogy egy szervezet tagjakent vegyuk magunkrea kotelezo ervenyunek amit a szervezet vezetese eldont. Marpedig ha fegyvert kell szallitani szallitsunk, ha pedig menni kell harcolni menjünk. Capice?
Csizmás Kond
@Yoda69: ...bolond lukból bolond szél...az a szervezet azt is törvénybe iktatta hogy a férfiak szülhetnek...na pottyants csak elő egy bőregeret...
qwertt
Már megint hazudik a Tescos Napóleon. Többet hazudik, mint lép.
Clavigo
@Csizmás Kond: :):) Jól teljesítesz román...:):):) Szerintem még Csau faterod is bírhatta a búrád...:)
csak úgy....
@Clavigo: szerinted is szekus volt a sicc? :)
Yoda69
@Csizmás Kond: Ugy latom neked 2 apad volt Romaniaban, azert vagy ilyen nyomott.
Csizmás Kond
@Yoda69: ...a bőregér sötétben lát...és nyomott...vazze te beszélsz nyomottságról aki ilyen degenerált képzelt rém képében illusztrálja magát ?...hülye kölök...
Yoda69
@Csizmás Kond: te bocskoros majom, jobban orulnel ha putyin fotojat valasztanam? Mellesleg Csizmas Kandur ugyanolyan kepzelt alak mint Master Yoda, ha eddig nem jutottal volna el agyilag. Bar az neked eleg nehez lehet.
kissé felnőttem
@Csizmás Kond: kicsi kardos legényke akkor az eus fegyverküldeményt milyen repülő is vitte tudod - e akkor onnan mit is ir a hogy is hívják ja?
kissé felnőttem
vitya elvti és te meg már csak a küszöbön állsz, és a választások után meg hol is? ja ?
Csizmás Kond
@kissé felnőttem: ...melyik miről is beszélsz ?
BabyShark
Jól olvasom? A minielnök háborúnak nevezte a "különleges hadműveletet". Mikor tartóztatják le, és viszik a gulágra!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.