A bizonytalanságok miatt nem lesz könnyű az év, de a kormány azon dolgozik, hogy a legbiztonságosabb körülmények között folytatódjon az élet – jelentette ki Varga Mihály kedden Gyenesdiáson.

A pénzügyminiszter a helyi vállalkozói szezonnyitó rendezvényen azt mondta: a bizonytalan helyzet miatt nehéz előre látni, hogy milyen veszélyek leselkednek ránk, de a kormány azon dolgozik, hogy "a lehető legbiztonságosabb körülmények között, a legkisebb veszély mellett" folytatódjon az élet Magyarországon, a családok biztonságban, a vállalkozások működőképesek maradjanak.

Nagy Bálint, Keszthely polgármestere (Fidesz-KDNP), egyben a választókerület fideszes országgyűlésiképviselő-jelöltje arról beszélt, hogy a térség fejlődéséhez az elmúlt években a legjelentősebb támogatást a Magyar falu program biztosította, a választókerült 100 települése közül 98-at érint ez a program.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Bizony! Vírusválság után háborús válság...! Már "bőven elég a jóból"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Bizony! Vírusválság után háborús válság...! Már "bőven elég a jóból"!
Pálinkás Pál
@ómió: bizony..vírusválságot a zsiráfok kreálták, a háborút a putyin görény
simmering73
Nem volt könnyű veletek az elmúlt 12 év sem. Tervezni meg ne tervezzetek már semmit. Szólj a főnöködnek, ne vegyen már tartós tejet a Karmelitába.
ómió
@Pálinkás Pál: Azért, "Putyin görény" döntéséhez elengedhetetlen volt némi, amcsizsebből óbégató ukrán "kormányi" aljaskodás és NATO besunnyogás Ukrajnába is! Jó 8 évig!
Béla333
Tettetek róla szemét maffiózók, hogy szar legyen az évünk!
ómió
@Pálinkás Pál: A NATO? Az az - csak más néven - amelyik "megtrianonizált" bennünket! Mi meg - "dicsőségünkre" - csatlakoztunk hozzá! Szerintem inkább egyik se!
Nessy
Nyugalom, lehet, hogy az elmúlt évben felvett sok milliárdos, jelenleg titkos hitel visszafizetése nagyobb problémát fog okozni, és nem egy évre,de évtizedekre!
Nessy
@ómió: Az ne zavarjon, hogy a NATO 1949-ben alakult csak!
ómió
@Nessy: És a tagjai is "csak" 1949-ben alakultak? Ez láthatóan téged "nem zavar"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.