Bayer Zsolt is reagált Szabó Tímea szavaira miszerint a "stratégiai nyugalom" azt jelenti, hogy "Orbán nem tudja, mit mondjon". Mert ugye, a "Putyin pincsije".

"El fogsz takarodni a pics@ba" – Bayer kiosztotta Szabó Tímeát aki szerinte buta, ostoba, aljas és gonosz
Kép: YouTube

A publicista szerint ez a mi ellenzékünk úgy 12 éve beledugta a fejét a saját valagába, és azóta képtelen kihúzni onnan, legalább egy-egy pillanatra akár, véletlenül.

Ő pontosan tudja, mit kellene mondani például erről a Szabó Tímeáról.

De nem mondom. Nem mondhatom. Ugyanis ha mondanám, olyan lennék, mint az azóta elhunyt Homonnay, aki karácsonykor végezte be életét egy római bár vécéjében, egyedül, szomorúan -hogy végezte volna másképp?-, s aki, amíg élt, minden nap leírta a facebookján, hogy:

"Az én fideszes ismerőseim gyáva férgek."

"Kurva anyját az összes fideszesnek, áprilisban szavazzál!"

- írta bejegyzésében.

Bayer Szerint a decemberben elhunyt Homonnay volt az egész ellenzék egyik példaképe, nagy szerelme.

Csak halkan, párás szemekkel volt szabad kiejteni a nevét, s mindjárt utána azt kellett üvölteni hörögve, hogy "a Bayer milyen ocsmányul beszél" – de hát, ez egy ilyen műfaj. A fejeddel a valagadban ennyi látszik a világból. A Homonnay meg nem megy ki a Pride-ra. Minden a helyére kerül.

- fűzte hozzá.

Ezért maradjunk annyiban: Te buta vagy, Tímea. Ostoba. De ez a kisebbik baj veled. A nagyobb baj, hogy hozzád hasonlóan aljas, gonosz, rosszindulatú embert lámpással kell keresni.

- üzente az óbudai jelöltnek, majd azt is hozzátette:

Az összes létező kapcsolatoddal és a megbízóiddal együtt fogsz eltakarodni a picsába. 

Forrás: Facebook
Címlapkép: YouTube

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Remélem egy cellába kerül majd 0rbánnal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
hüllye ez a bajern, még szerencse, hogy nem Münchenben lakik.
Németh István
@nemkati: @Rockxy: @Mirabilis: gondolom a hölgyet aki csíra > a szabó tímea < rendszeresen ápoljátok és nyaljátok szívjátok elöl hátul! abból származik az okosságotok!
Istenakinincsen
@Németh István: Ezt a versenyt megnyerted!Nagyobb tahó vagy mint a báygúnár.Futás jutifalatért és vedd el a lovagkeresztet a zsótitól,mert megérdemled.
Németh István
Ez a Bayer Zsolt micsoda finom úriember! Nagyon, és igazi őszinteséggel, nem kevésbé tény érzékiséggel, tudományos alapokon nyugvó megállapításaival csodákat tud tenni! Ezt a nemzeti szőrnyellát ilyen kíméletesen kezelni szinte lehetetlen! Minima azt kellett volna írnia, mondania, hogy a trippeltől szétrohad vaginájából táplálkozó választóinak dicsősége az, hogy ezt az egész lelki világában is bűzlő felmosórongyot megválasztotta ? inkább bejuttatta képviselőnek! Persze ez természetesen a választó körzetét is minősíti! Azért is van bűz arra fele!
Pági
Ezt az állatot miért nem találja meg valaki a sötétben?!
Istenakinincsen
@Németh István: Sutyerák vagy tudtad?Meg tahó is,meg még sorolhatnám...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.