...nem sok hiányzott ahhoz, hogy elmenjünk az atya házához önbíráskodni. Nem vagyok biztos abban, hogy ha találkozom vele, nem adok neki két nagy pofont - mondta a felháborodott édesanya

Forrás: szon.hu
Feltöltő: Zsoltika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
antonka
jópofa vagy, méghogy az oktatáson kell változtani. egyszerüen nem járnak iskolába, a tőlem nem messze lako cigánycsalád 3 lányának szüken van összesen 8 osztálya a 24 helyett, de pontosan tisztába van vele,hogy neki mi jár, mihez van joga, az egyik közülük már 120 kiló, és semmi más nem foglalkoztatja, csak az, hogy milyen jogcimen lehet ujabb és ujabb sápot bezsebelni a polgármesteri hivatalból, az anyja ápolási segélyen van, aki az apját ápolja, van ugy hetente egyszer se megy megnézni az öreget, de a pénz jár a polgármesteri hivataltól. nem látják az okosok, hogy ennyi volt, és nincs több tolarencia velük szembe, mivel szaporitják magukat, és ha meg is hal valaki a családból, három uj segélyre jelentkező áll a bejáratnál. ha nem akarnak segélyt adni, akkor jön az asztalborogatás a polg. hivatalba, és mindjárt előkerül a nyomtatvány, és töltődik szaporán a következő segélyről a csekk.
antonka
a demokrácia nem arról szól, hogyha nem akarok valakivel élni, akkor nem kényszeritik rám, hogy eltürjem a közelembe, ha nem akarom eltartani, akor ne kényszeritsenek rá, hogy eltartsam azokat, akikkel nem akarok semmilyen közösséget.menjenek vissza indiába, ott jó helyen vannak, ápolatlanok, koszosak, nézzétek meg azt a ház udvarát, ahol most legutobb volt a gyujtogatás. az igényesség , tisztaság, nem pénzkérdés. miféle módi, hogy a segélybe kapott ruhákkal van tele az udvar. nem kéne egy kicsit kiganézni maguk körül, vagy nem érnek rá.
ugyeugye
@menasagh: megnéztem. akármit írnék rá, úgyis rasszista lennék.
sara
Tudjuk milyen vérmérsékletüek vagytok !
Naponta szembesülünk vele, Tanárverések,diákverések, rendörök fenyegetése,támadása. Óbégatás az EP-be
rasszistázás, hazugságok ! Még egymást sem kimélitek (lásd a gyilkos cigány-rendőrt és a testvérét a kisebbségi képviselőt !)
menasagh
@ugyeugye: És ott még van jócskán amit nézni....szóval szar ügy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.