Saját érdekeltségükbe tartozó cégeken és alapítványokon keresztül utalnak ki maguknak pénzeket az oktatási minisztérium Esélyegyenlőségi Főigazgatóságának vezetői - állítja az egyik, hátrányos helyzetű diákok felzárkóztatásával foglalkozó program korábbi igazgatója. Egyelőre nem tudni, hogy fiktív megbízásokkal mennyi pénzt csalhattak el a többségében roma származású minisztériumi alkalmazottak. H...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Minden minisztériumban és intézményeikben ez megy. Még a nyugdíjas volt dolgozók is így hordják ki a pénzt. Engedélyezve van számukra a szabad rablás.
gyulabors
Attila! Attila! Te nem az isten ostora vagy, hanem egészen egyszerűen savanyú a szőlő! Azért én megvizsgálnám a Te ténykedésedet is. Én azt vallom, hogy cinkos az is aki hallgat!
miért nem akkor verted ki a dilit, amikor még élt a programigazgatói meghízatásod, apropó megbízatásod? Hm.. Hmm..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.