Szerinte nincs értelme egy akkora várost ostromolni, mint Kijev, túl sok áldozata van mindkét oldalon. Az orosz pilóta, Maxim Krishtop vasárnap Ukrajnát bombázta, de lelőtték a repülőjét, hadifogságba esett. Krishtop ezután megbocsátásért könyörgött, amiért részt vett Putyin háborújában, majd üzent a bajtársainak és az orosz elnöknek is. Egyébként nem ez az első eset, hogy egy elfogott orosz katona kegyelmet kér, majd azt mondja, hogy az orosz vezetés hazudott erről az egészről.

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nem csak Putyinnak üzent, hanem az ilyen Bayer Zsóóóóótiknak és a beszűkült agyú maffiahívőknek is, akik még most is Putyin pártján vannak és Orbán/Szíjjártó féle terelgetős, hazudozós vonalat nyomják!
Béla333
Maffiahívők! Putyin imádók! Nincs véleményetek az orosz alezredes mondandójáról? Nektek még mindig elfogadható az oroszok háborúja?
namihami
@Béla333: Szerinted !-egyáltalán-! tudnak/hallottak erről vagy az ilyen hírekről? Nézz bele a hivatalos híradásokba és rá kell, hogy jöjj, egyetlen helyen , egyetlen szó se esik ilyesmiről (vagy én néztem mellé)! A fideszes KESMA ezeket a híreket ugyanúgy szelektálja, mint ahogy szintén csupán az orbáni sikerpropaganda kerülhet a hírekbe.
Béla333
@namihami: 16.50
No akkor itt egy másik hír, amit biztosan nem adnak le a maffia híradóiban:

"Orosz katona: nem fizetik ki a 2000 dollárt az ukránok meggyilkolásáért
Sokan dezertálnak.
Előkerült egy hangfelvétel, amelyen egy orosz katona panaszkodott volt feleségének, hogy nem fizetik ki a várt 2000 dollárt az ukránok meggyilkolásáért – tájékoztat az ukrán biztonsági szolgálat – írja az Unian."
168.hu/kulfold/orosz-katona-nem-fizetik-ki-a-2000-dollart-az-ukranok-meggyilkolasaert-229275

Miféle háborút csinálnak ezek az oroszok? Kiket imádnak a hazai maffiózók? Undorító!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.