Szijjártó Péter Brüsszelből jelentkezett be közösségi oldalán, a külügyminiszterek tanácskozása után. Szavai szerint szintet lépett a háborús kockázat. "Bár nem volt döntés újabb szankciókról, de új dimenzióba léptünk a háborús kockázatok tekintetében. Ezért még egyértelműbben és keményebben kell fellépnünk érdekeink, azaz a béke és biztonság garantálásában Magyarország tekintetében. Holnap Genfben ENSZ emberi jogi ülés, csütörtökön Brüsszelben NATO csúcs, majd csütörtökön és pénteken EU-csúcs, és utána New Yorkban is kiemelt téma lesz a háború - számolt be a hetéről a külügyér.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ártó Péternek mi keresnivalója van egy emberi jogi ülésen?
Még ha emberi jogtalansági lenne, azt mondanám, tartsák is ott, nem emelünk kifogást. No de emberi jogokról szól az ülés!
NATO-titkokat meg nem kifecsegni, a magyar delegáció tovább adja az oroszoknak! Legyen két tanácskozás, az egyik a komolyan vehető, megbízható partnerekkel, a másikon pedig másodlagos fontosságú témákat tárgyaljatok, persze katonás hangnemben, na, ezen ott lehet az Ártó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.