Kétségbeesetten és tehetetlenül nézzük, azt az embertelen pusztítást, amit Ukrajnában Putyin és tettestársai végeznek, értetlenül állunk az előtt, hogy az orosz társadalom többsége még mindig támogatja az emberek millióit otthontalanná tevő, civilek és katonák tízezreit meggyilkoló, lakóházakat, kórházakat, iskolákat porig bombázó rettenetes pusztítást.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,A “nemzeti kormány” a nemzet egyik felét kitagadja a magyarságból, megfosztja alapvető emberi jogaitól és méltóságától.

És mégis, Oroszországhoz hasonlóan,
nálunk is a választópolgárok relatív többsége rendületlenül támogatja ezt az országot kifosztó, gyűlöletet és belső háborút szító kormányt. Pedig gondolom minden kormánypárti szavazónak van a környezetében, szűkebb vagy tágabb családjában olyan, aki az ellenzéket támogatja. És róla konkrétan talán tudja is a fidesz szavazó, hogy nem hazaáruló, nem veszélyes, nem gazember, de összességében mégis elhiszi az ellenzéki szavazókról, hogy azok, hogy lehet róluk így beszélni, ilyen vádakat terjeszteni. Hogy nem magyarok, hogy hazaárulók, tolvajok, veszélyes gazemberek. Hogy eszükbe sem jut elgondolkodni, akárcsak a látvány elképesztő aránytalanságán, felháborító igazságtalanságán."

Nagyon szomorú és ijesztő, hogy qrvára így van :(
Nessy
@Horizont: És ez a gyűlölet hullám csak erősödni fog, és sok év telik el, mire egy változás után elcsitul!
Nessy
@Horizont: Az én életemben már nem! Pedig nekem gyerek, és ifjúkoromban, a Rákosi korszak elég volt!
Borsodi
@Horizont: Nehéz a sok szemetet eltakarítani mert 12- év alatt jól összegyűlt.Bízzunk benne most elkezdődik.Nem lehet,hogy a Magyar nép mindig a sor végére akarjon állni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.