Az Egységben Magyarországért elnöke Siófokon tartott beszédet.

Márki-Zay: „Rákosiék amatőrök voltak Orbánékhoz képest”Márki-Zay Péter/Facebook

Márki-Zay Péter vasárnap Potocskáné Kőrösi Anita jobbikos jelöltet támogatta Siófokon, és beszédet is mondott. Ebben több témát is érintett, részben a kereszténység kapcsán. Elmondta, a Fidesz pszichológiai hadviselésének a része, hogy megpróbálja kettéosztani az országot, és megpróbálja a keresztényeket és a nem keresztényeket összeugrasztani – szemlézi a beszédet a 444.hu.

Ezen az analógián elindulva, hozzátette: a Fidesz a Ne ölj! parancsot is megszegte.

Elég a több mint 45 ezer emberre gondolni, akiket megölt a Covid-19 – Márki-Zay szerint ugyanis a kormány felelős azért, hogy ilyen sok volt a halott. Keresztény ember nem szavazhat a Fideszre, „hazánk történelmének legnagyobb tolvajaira” – mondta el a beszéde során többször is Márki-Zay, aki szerint a Fidesz hazánk történelmének legkevésbé keresztényi pártja.

A háború kapcsán megemlítette a hazánk fölött elrepült drónt, ami szerinte annak a példája, hogy Orbán nem tudja megvédeni az országot.

Szerinte az sem véletlen, hogy a Pegasus kémszoftvert is ellenzékiek ellen használták. „Váltsuk le Mészárost, váltsuk le Tiborczot!” – mondta Márki-Zay, aki azt ígérte, hogy lesz elszámoltatás, „nem leszünk többé következmények nélküli ország”.

Márki-Zay azt is kijelentette, hogy „Rákosiék amatőrök voltak Orbánékhoz képest”.

Szerinte szervezett választási csalás folyik, Szerbiában például fideszes aktivisták viszik ki a szavazólapokat. Szerinte Orbán csak szervezett választási csalással tudja fenntartani a hatalmát, négy éve is így volt, de most van esély a kormányváltásra. Márki-Zay egymillió forintot ajánlott annak, aki választási csalást leplez le. Azt mondta, azt szeretnék, hogy április 3-án a hatalom szeretetét felváltaná a szeretet hatalma.

Szólt a „gyermekvédelminek hazudott törvényt” megsemmisítéséről, a bűnözők kiutasításáról, de azt is megígérte, hogy nyilvánosságra fogják hozni az ügynökaktákat is, és meg fogják mutatni az egyéni nyugdíjszámlákat az embereknek.

Mi ezt a szeretetországot szeretnénk elhozni önöknek – mondta Márki-Zay hozzátéve: „becsületes magyar ember nem szavazhat a Fideszre”.

Forrás: 444.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómió: Te, mint hazudós bolsi csicska, hiteles vagy hazudozás témában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Pipás: Tetübolsi létedre te makogsz "lelki"-ről, Félkegyelmű efftárs!? Lenin efftársad nagyon elfuserált téged, amikor "megteremtette" bolsiságodat!
Pipás
@ómió: Próbálj kiszabadulni a kreált börtönödből. A múlt az nem a jelen.Gyógyulj meg! :)
ómió
@Pipás: Még, ha csak "kreált börtön" lenne a ti bolsi ország- meg nemzetrontó létetek! De, sajnos, nagyon is valós, amiből kigyógyulni soha nem vagytok képesek!
Pipás
@ómió: Egy-két szem nyugtató lehet, hogy segítene neked. :)
ómió
@Pipás: A saját "kúrádat" tukmálnád rám? Tartsd meg!
RonaGyuri
Baljós árnyak

a most Szerbiában kibukott kormányzati igyekeze a, de másutt már jól bevált, csalási módszer tovább fejlesztve

www.valasztas.hu/documents/20182/305771/214-1.+K%C3%89ZIK%C3%96NYV+a+szavazatsz%C3%A1ml%C3%A1l%C3%B3+bizotts%C3%A1gok+r%C3%A9sz%C3%A9re+az+orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si+k%C3%A9pvisel%C5%91k+v%C3%A1laszt%C3%A1s%C3%A1hoz+%C3%A9s+az+orsz%C3%A1gos+n%C3%A9pszavaz%C3%A1shoz+2022.+%C3%A1prilis+3.+%E2%80%93+norm%C3%A1l+szavaz%C3%B3k%C3%B6r/38955fa9-5d27-c814-47aa-15f296694ce2?version=1.1

A VÁLASZTÁSI FÜZETEK „214/1 - KÉZIKÖNYV a szavazatszámláló bizottságok részére az országgyűlési képviselők választásához és az országos népszavazáshoz 2022. április 3.” 21. oldalán a „8.2. A NÉVJEGYZÉK ALÁÍRÁSA” pontban ott a kép is arról, hogy – nem ide tartozik, de nem csak bonyolult, de komoly hibalehetőség is - hányféle módon lehet aláírni a névjegyzéket:
„a népszavazás szavazólapjának átvételét („a” oszlop), és külön az országgyűlési választás („b” vagy „c” vagy „d” oszlop) szavazólapjainak átvételét” igazolandó.
Nos itt van ez a bizonyos b. oszlop a választópolgár „csak egyéni” szavazólapot vett át! Ami nem is kicsit fura lévén mind a listás, mind pedig az egyéni szavazólap ugyanarra az országgyűlésre vonatkozik és az elszámolása is több szálon összefügg.
Érdeklődésemre kiderült: most fijjjej Wazze mert mókás, erre az újdonságra azért van szükség, mert vannak olyanok, akik semjén-magyarként regisztráltak és megkapták listákra vonatkozó levélcsomagot, de közben átjelentkeztek/bejelentkeztek Magyarországra. Így megváltozott a jogi helyzetük. Mert már van lakcímük, így Jogosultak az egyéniben is szavazni! valami „véletlen” folytán a levélben szavazási jogukat nem veszették el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.