Hernádi elrettentő példának szánta a fotót, ami, mint később kiderült, 2019-ben készült Mexikóban, de ezt a MOL elnök-vezérigazgatója a kép bemutatásakor nem közölte.

Feljelentés lett Hernádi Zsolt kamufotójából, de elutasították azt is

Fotó: Telex

Szabó Szabolcs független képviselő még az ominózus sajtótájékoztató után kérdezte meg a legfőbb ügyészt, hogy nem volt-e pánikkeltés, amikor Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója a március 10-i, késő esti rendkívüli Kormányinfón bemutatott egy fotót, ami szerint nejlonzacskóba tankolták az üzemanyagot.

A 24.hu azt írja, Szabó Szabolcs kérdését Polt Péter feljelentésként értékelte, és elbírálásra továbbította a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodához, ők azonban elutasították a feljelentést.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Megtudjuk megint, hogy a pánikoló kisember a hülye, mert nejlonzacskóba tankol, vagy ha nem, akkor valaki más. Most az van, hogy benzinhiány van. Amit tudni lehet, állítólag kb. 500 kisebb kút bezárt, mert a rögzített benzinár miatt teljesen legatyásodtak, akkora a veszteségük, hogy akkor keresnek valamennyit, ha kis sem nyitnak. A Shell kutaknál is 25 ezer forintban maximálták az egyszerre kiadható mennyiséget. Marha Gulyás "miniszter" megtámogatva az Interpol körözött Hernádival sajtótájékoztatón mondták el megnyugtatásilag, fürdünk az üzemanyagban jut mindenkinek, a finomítók csapágyasra vannak hajtva, olaj jön a drúzsba csövön, de ha mégsem, akkor máshonnan. Szóval nyugi, benzin van dögivel. Szerintem ezt nem kellett volna, mert a népség - empirikus tapasztalatai alapján - annyira nem hisz már ezeknek, hogy a Rejtői mondat lesz a következő lépés:
"...amikor egy hivatalos személyiség azt kiáltja, hogy "mindenki őrizze meg nyugalmát, nincs semmi baj!" - nyomban kitör a pánik."
Pipás
FideSS világ! Vannak az egyenlők, meg a törvények felettiek!
ómió
Hernádi úr! Ezek az "efftársi fogások" nem illenek Önhöz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.