Csalódottságát fejezte ki az országgyűlési választás eredményével kapcsolatban Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke, aki szerint a kormány az eddigi politikáját folytatja a következő négy évben is.

"Elfelejthetjük Márki-Zay Pétert mint a magyar politika résztvevőjét" – Megszólalt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke a párt eredményváró rendezvényén, a fővárosi Metro Clubban az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Szomorú, hogy van egy ilyen oroszbarát kormányunk, amely az ukrajnai háború okozta helyzetből is "nullára kijött"

- értékelte a választás eredményét a politikus az MTI-nek a szavazatok teljes feldolgozottsága előtt, vasárnap éjjel az MKKP budapesti eredményváróján.

Mint hozzátette,

"a Fidesz ellenzékellenes kampányából egy szó nem volt igaz", de úgy tűnik, működött.

Kovács Gergely hangsúlyozta: legjobban a közbeszerzések jelenlegi rendszere zavarja.

"Úgy tűnik, a 3 százalék meglett, és bocs mindenkitől, hogy nem lett 5" – üzent az MKKP szavazóinak a párt elnöke, aki különösen szomorúnak tartotta a Mi Hazánk Mozgalom várható parlamentbe jutását.

Egy ilyen párt, mint a Mi Hazánk, kétszer annyi szavazatot kapott, mint mi, abból az is következik, hogy nekünk is ügyesebbnek kell lennünk

- közölte.

Várakozásai szerint

elfelejthetjük Márki-Zay Pétert mint a magyar politika résztvevőjét, de talán a többiek levonják a tanulságot

Kovács Gergely elmondta, a következő önkormányzati választáson igyekeznek majd sok helyre bejutni, amire szerinte potenciálisan esélyük van számos megyeszékhelyen és fővárosi kerületben.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Jogos! Már akkor lehetett tudni, hogy bele tenyerelt a szarba ez a fördemény fasz amikor megtiltotta a pártok kampányolását. Simán eltudom képzelni, hogy mindig is a narancsot segítette nagyban!!
Meg magyar nép aki a fiatalok halálát aláirta, köszönje magának.
Még valami ami szart csinált a kurvány, abból a szarból gazdálkodjon. Ami nincs. De államadóság az van és nem is kicsi!!
Nyuzd le a népről még a gatyát is és ne kiméld a vakhithű nyalonc híveidet sem!!
Az orosz nem fog segíteni, az EU nem fog adni támogatási pénzt.
Yoda69
Most szolok, hogy ha az ellenzek sikeres akar lenni, akkor ossze kell rakni egy orszagosan foghato tevet, radiot es legalabb egy napilapot keruljon barmibe is. Ehhez tamogatok kellenek, ugyhogy el lehet kezdeni ez iranyban nyomulni. Ekkora media folennyel, amivel a fideSS rendelkezik, az ellenzek orok eselytelensegre van itelve. Ha egyaltalan lesz meg itt valasztas valaha, mert tartom kizartnak hogy a fideSS ujra torvenyt fog modositani.
TASzSz
Szippantsá' még egy kis anyagot, aztán...
Béla333
Azt majd a választók eldöntik, nem önjelölt megmondó emberek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.