A szavazatok 97,49 százalékának összesítése után így áll a pártok parlamenti mandátumainak száma a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint:

Választás 2022: 100 százalékhoz közelít a feldolgozottság, Fidesz-kétharmad lett ismét

1. FIDESZ-KDNP: egyéni választókerület: 88, országos lista: 47, összesen: 135, a parlamenti mandátumok aránya: 67,84 százalék.

2. DK-JOBBIK-LMP-MSZP-MOMENTUM-PÁRBESZÉD: egyéni választókerület: 18, országos lista: 38, összesen: 56, a parlamenti mandátumok aránya: 28,14 százalék.

3. MI HAZÁNK: egyéni választókerület: 0, országos lista: 7, összesen: 7, a parlamenti mandátumok aránya: 3,52 százalék.

4. MNOÖ: kedvezményes mandátum: 1, összesen: 1, a parlamenti mandátumok aránya: 0,50 százalék.

Választás 2022: 100 százalékhoz közelít a feldolgozottság, Fidesz-kétharmad lett ismét

Összesen: egyéni választókerület: 106, országos lista: 92, kedvezményes mandátum: 1, összesen: 199, a parlamenti mandátumok aránya: 100,00 százalék.

Grafika: MTI

Forrás: NVI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
Ezt akarta az istenadta nép, hát megkapta, de kesőbb se sírjon! Pedig gyanítom fog! Ennyit erről! Megérdemeljük a sorsukat!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
@KisTehen: nah lehet pofázni kis geci...
EU pénz továbbra se fog jönni.
A felvett hiteleket a kurványodnak kell rendezni.. a szarból a még szarabba érkezett az ország.. putonra ne számitsatok.. Trianon nem lesz..
Gazella
Markzayról Már akkor lehetett tudni, hogy bele tenyerelt a szarba ez a fördemény fasz amikor megtiltotta a pártok kampányolását. Simán eltudom képzelni, hogy mindig is a narancsot segítette nagyban!!
Meg magyar nép aki a fiatalok halálát aláirta, köszönje magának.
Még valami ami szart csinált a kurvány, abból a szarból gazdálkodjon. Ami nincs. De államadóság az van és nem is kicsi!!
Nyuzd le a népről még a gatyát is és ne kiméld a vakhithű nyalonc híveidet sem!!
Az orosz nem fog segíteni, az EU nem fog adni támogatási pénzt.
dr. prédikátor
NEM AKAROM ELHINNI HOGY EBBEN AZ ORSZÁGBAN ENNYI FÉLREVEZETETT , AGYMOSOTT EMBER ÉL AKIT EGY KILÓ HÚSSAL VAGY 10 EZER FORINTTAL MEG LEHET VENNI!!! DE A LEGNAGYOBB MELLÉFOGÁS AZ ELLENZÉK RÉSZÉRŐL MÁRKI ZAY INDÍTÁSA ÉS JELÖLÉSE VOLT!!! NEM LETT VOLNA SZABAD INDÍTANI A VÁLASZTÁSON , MIATTA KERÜLT ISMÉT HATALOMRA O1G hazaáruló nemzetvesztő csürhéje!!!
simmering73
"A vereség elsőrendű felelőse Márki-Zay Péter, a “kapitány”, aki előbb megpuccsolta az ellenzéki előválasztást azzal a hazugsággal, hogy ő majd elhódítja a jobboldali szavazókat, és nélküle nem lehet leváltani Orbánt (illetve csak ő képes leváltani Orbánt). A másodrendű felelős az ellenzéki összefogás, amely képtelen volt megállítani ennek a tehetségtelen, beképzelt, dilettáns embernek az ámokfutását, és azt képzelte, hogy ezt meg lehet úszni és ennek nem lesz súlyos következménye. Harmadrendű felelősei azok, akik Márki-Zay őrültségeit és őt magát védték hazugságokkal.
Az Amerikai Népszava előre megmondta, hogy ennek csak tragédia lehet a vége. Egyesek azt képzelik, hogy ha a szabad sajtó nem írja meg a miniszterelnök-jelölt botrányos szereplését, akkor az olyan, mintha meg sem történt volna."
nepszava.us/orban-ketharmaddal-nyert-marki-zay-politikai-hulla-lejart-vegre-a-megbizatasa/
archive
@Shikari: El is fognak menni, nyugodj meg! Te pedig veheted majd a csirkefarhátat a sok agymosottal együtt!
kereső
A tény az, hogy 2021 szeptember-októberéhez képest eltúnt közel 1 millió ellenzéki szavazó.Sokkoló az eredmény- amely még a 2018.ban elért eredménynél is rosszabb lett. Innentől kezdve nincs ellenzék Magyarországon. Egypárt rendszer van- és mindaz lesz, ami ezzel jár- orbán szája ize szerint.Csak azt remélem, ezek után, hogy a megválasztott ellenzéki képviselők nem fognak beülni a parlamentbe- mert sok értelmét nem látom. Hegyezzenek zabot inkább.Semmi kedvem újabb megaláztatásokat végig élni az elkövetkezendő négy évben. És ajánlom figyelmébe mindenkinek:
karambol.blog.hu/2018/02/19/5_teny_hogy_orban_orwell_kottajabol_jatszik
kereső
Az eredmény sokkoló, de a tragikus az, az, hogy a "mihazánk" bejutott a parlamentbe...
verőce21
Dr. Miniszterelnök Úr hatalma áll, mint a Gibraltári-szikla!
Sőt, erősebb, mint valaha...! :)
Bogatir
Lehet újabb négy évig köpködni.. Csoda lett volna ezzel szerepléssel az ellenzéki győzelem. A sok féleszű már hetekkel korábban gázcsap tekerésről, meg fegyverszálításról kezdett beszélni. Eszetlen banda!!!
archive
@Shikari: Javaslom, hogy kezdj el oroszul tanulni ..
Katalina62
Ezt akarta az istenadta nép, hát megkapta, de kesőbb se sírjon! Pedig gyanítom fog! Ennyit erről! Megérdemeljük a sorsukat!
Pági
@Shikari: szerintem a maga szája szaros.
ómió
Szóval, nehány bolsifészket kivéve, nem sikerült a magyart az "Orbán lop"-féle bolsi hazugságokkal "megetetni"! Bíztató!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.