Hatvan gárdista rendőri biztosítás mellett tagtoborzó céllal vonult fel a település néhány utcáján délután, de mivel erre nem volt engedélyük, az ajkai rendőrség feljelenti a szervezőt.

Forrás: naplo-online.hu
Feltöltő: szarkaevelin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyirtass
Többnyire szokott lenni!!!. A gyülekezésre most is volt, csak a vonulásra nem. Ennek ellenére sem ettek meg egy cigányt sem!!!
A Gárdával kapcsolatban pedig csak mesterségesen keltik a feszültséget. Eddig sem bántottak senkit. Ők hazafiak, akik az országért és a benne élő minden tisztességes állampolgárért küzdenek. Ebbe bele tartozol te is, én is, és még a tisztességgel élő romák is.
Akinek meg vaj van a füle mögött, az meg is érdemli, hogy féljen. Tanuljon meg tisztességesen élni és neki sem lesz félnivalója.
gyulabors
Én azért tartatnék nálad egy hathatós jövedelme vizsgálatot a Szabolcs Megyei Apehnál úgy is létszám többlet alakult ki...
sara
Annyit hallottam az un. politikusoktól és az un. jogvédőktől
a Magyar Gárdáról és a Jobbikról hogy kiváncsi lettem rájuk.
Először az interneten olvastam el a róluk szoló cikkeket, a velük készült riportokat.Késöbb úgy döntöttem megnézem
meghallgatom Őket élőben is. Érdemes volt!
Nagyon jó a Jobbik programja ! Olvassátok el ! és a gárda ? nincs közöttük
többszörösen büntetett előéletü egysem. Soha senkire nem emeltek kezet, de ott voltak az árvíznél, homokzsákokat hordtak ( pedig van munkahelyük, dolgoznak) a cigányokkal együtt. Bennem nem keltettek félelmet . Igaz én munkával keresem a kenyerem.Nem kell félnem sem a gárdistáktól, sem a rendőröktől.
Köszönettel tartozom Draskovicsnak, Kolompárnak, Gyurcsánynak, Lévainak hogy felhívták a figyelmemet a Jobbikra és a Magyar Gárdára.
MszmpsVoltam
Bezzeg tavaly nyáron a sztojka féle élmunkás brigádnak-- kétszáz barna-- volt engedélye, mert a rend bátor őrei nem macerálták őket.
sara
Mszmps ! Tudod én sajnálom ezeket a szerencsétlen rendőröket, még tüsszenteniük sem szabad a sztojkafélékre
mert a Draskovics rögtön elmeszeli őket. Aztán évekig járhatnak biróságra mert megvádolják őket rasszizmussal,lenácizzák őket, talán még a lakcímüket is kiadják .
Amíg itt nem változik a helyzet addig a stojka félék azt csinálnak amit akarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.