Új videóval jelentkezett a miniszterelnök a választás után 2 nappal, emellett szerdán egy nemzetközi sajtótájékoztatót is tart. 

Orbán Viktor szerdán nagy bejelentést tesz

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Íme a videó, amelyben köszönetet mond mindenkinek Orbán. A sajtónak kiküldött közleményből pedig kiderült, hogy nemzetközi sajtótájékoztatót tart Orbán Viktor a Karmelita kolostorban szerda délután két órakor. 

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
polgarb
@KisTehen: Már bolondgombát is legelsz(?) te nagy marha,hogy vágott volna Riska(az anyád) a falhoz amikor világra ellett!!
Nessy
@Shikari: Aztán ha nem lesz uniiós " vissza nem téríntendő támogatás" mi a csudát tud lenyúlni pártunk és kormányunk? Igaz van ruszki meg kínai hitel, pocsék kondiciókkal. Ellopni azt is eltudják, majd közpénzből visszafizetik. Arról nem beszélve, hogy a gazdaságunk alkatrész, behozatali vámok stb. záros határidőn belül padlót fogna.
ómió
Csak nem betiltjuk a hazaáruló bolsi pártokat, ahogy anno Horthy kormányzó úr!?
Yoda69
@Nessy: Szerinted ot erdekli? orban es slepp kb 5 ezer milliard forintot lopott ossze. Abbol el tudnak eldegelni meg egy tonk szelen csungo diktaturaban is. Az hogy az emberekkel mi lesz az magasrol leszarjak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.