Borzalmas traumát kénytelen átélni az édesanyját elveszítő nyolcéves Dominik. A nőt új párja egy veszekedést követően megfojtotta, a gyermeknek pedig a kegyetlen férfi azt mondta: bújjon el a szekrényben, majd jönnek érte a rendőrök. Dominik engedelmeskedett a felnőtt akaratának, ám egy idő után előjött rejtekhelyéről.

Volt barátnőjét megerőszakolta, új párját pedig megfojtotta a zuglói gyilkos

Fotó: pixabay.com

A Blikk információi szerint miután meglátta édesanyja holttestét a konyha padlóján és kihívta a mentőket, a nagypapája jelenlétében hallgatták meg a rendőrök.

A Blikk megtudta az elkövetőről, hogy az erőszakos viselkedés nem volt idegen tőle, előző barátnőjével is borzalmasan viselkedett. C. Károly egy igazi szexuális ragadozó, aki mindenre képes, ha ellentmondanak neki. Miután korábbi párja szakítani akart vele, közölte: vagy megengedi, hogy felmenjen hozzá a lakására, vagy szexképeket tesz fel róla a világhálóra.

A kétségbeesett nő engedett a zsarolásnak, a lakásban pedig elszabadult a pokol. Károly megerőszakolta kedvesét, majd beváltotta fenyegetését és a nőről készült felvételek az interneten landoltak. Tettéért négy évnyi börtönbüntetést szabott ki rá a bíróság. Éppen csak szabadult, amikor megismerkedett Dominik édesanyjával, Zsanettel.

Zsanett és Károly között vasárnap egy félreértés miatt robbant ki a veszekedés. Ebéd után táncoltak, a férfi pedig véletlenül a könyökével megütötte a kisfiút.

Az anyuka ezen annyira felháborodott, hogy megpofozta kedvesét, mire Károly ütni kezdett. A tettlegesség a fürdőszobában és a konyhában is folytatódott. Végül Károly megfojtotta Zsanettet. A férfi borzalmas tette után elmenekült, a rendőrök egy pláza mozijában csaptak le rá.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egy ""zuglói migráncs"" . Az ilyenektől véd a barátok által kreált kerítés.
Ezért vagyunk kénytelenek belföldi anyaggal dolgoztatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.