Magyarország nem fog fegyvert és katonákat küldeni Ukrajnába, ez egy olyan mandátum, amelyet a magyar nép adott a kormánynak - hangsúlyozta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár pénteken a CNN amerikai hírtelevíziónak adott interjújában.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polgarb
Inkább el kell árulni a szövetségeseket,aztán pénzt kunyerálni tőlük! Szégyenek vagytok Magyarország szégyenei a benneteket megválasztókkal együtt!!!
Eladott Ország
Orbán jön azzal, hogy "jajj, jajj, ne segítsük az ukránokat, ki kell maradnunk a háborúból". Egy dolgot felejt el közölni: Magyarország NATO tag. Ha Oroszország megtámadná Magyarországot, akkor a NATO-nak kötelessége válaszcsapást mérnie. A NATO haderej sokszorosa az oroszénak, esélyük sem lenne. Tehát nyugodtan segíthetünk ugyanúgy akár fegyverekkel, mint a lengyelek, csehek, szlovákok, románok, horvátok, észtek, lettek, litvánok. Ezek az országok pont ezért merik támogatni az ukránokat, tudják, hogy az oroszok nem mernék megtámadni őket az említett dolog miatt. Akkor miért csinálja ezt Orbán? Mert Putyin láncos kutyája, aki fogja a tökeit, valószínűleg zsarolja őt, ezért muszáj segítenie. Valamint a választásra a bizonytalanokat ezzel győzködi tudat alatt, mert így a nagy védelmező szerepében tündökölhet és krízisben az emberek ösztönösen az ilyen vezetőket keresik.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274898564_324413989715114_7144500068321836429_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=QMZ6uLCnru8AX9AYsJP&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT8jjz1d2ivdC1r2KyOQYhKVnnKLIijSFdDJ2FvznrNK3Q&oe=62560B0F
Kovács Zoltán: Az önök narratívája, hogy megpróbálják oroszbatátsággal vádolni a magyar kormányt. Szijjártó átveszi az orosz külügyminisztertől az Oroszország barátja ( druzsba) érdemrendet. Jó lenne tudni, ki volt béketeremtő látogatásra Moszkvában. Melldöngetően és diadalmasan jött haza, a kormányzati sajtó szerint Orbán megmentette a békét. A valóság az, hogy hű barátja átverte. A kinaiak már rég tudtak Putyin tervéről. Nem hiába fordultak Moszkvához, hogy a téli olimpia alatt ne lépjen semmit.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275114435_326539022835944_9157177424218795018_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=U3USxZGkj_IAX_l_eY9&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT9_q1MLO9UkfzoLKvkLhL2rhOwtsuWdF7IWK4gcYX2uhQ&oe=6255DCB0
kereső
Óceánia kormányának struktúrája a britét láttatta: négy fő minisztériumból áll, melyek nevei pontosan a feladatuk ellentétei: „a Béke-minisztérium háborúval foglalkozik, az Igazság-minisztérium hazugságokkal, a Szeretet-minisztérium kínzással, s a Bőség-minisztérium éheztetéssel.” A kormány titokzatos vezetője a mindentudó, teljhatalmú, imádott Nagy Testvér, röviden „NT”. Nagy Testvér „egy negyvenöt év körüli, sűrű fekete bajuszos durva vonású férfi arcá”-val rendelkezik. A mindenhol jelen levő pártvezért általában plakátokon ábrázolják, a „NAGY TESTVÉR SZEMMEL TART” jelmondat kíséretében. A Párt minden egyén fölött tökéletes ellenőrzést gyakorol a Gondolatrendőrség segítségével a Párt ideológiájának megfelelően, ami az Angszoc (Ingsoc).

/Nagy Testvér félelmetes ellensége a gyűlölt Emmanuel Goldstein, a Párt egy volt tagja, akit korán eltávolítottak onnan. Goldstein állítólag a Testvériség nevű Pártellenes szövetség fontos eleme. Az olvasó sosem jön rá, hogy a Testvériség valójában létezik-e vagy sem, de a célzások alapján úgy látszik, lehetséges, hogy Goldstein fiktív alak, akit épp a Párt hozott létre. Egyébként az sem derül ki, hogy a Nagy Testvér valóban élő személy-e, vagy csak a Párt fiktív kreatúrája, esetleg egykori vezére, aki már rég halott (ez utóbbira utal O’Brien válasza, amikor Smith ezt kérdezi tőle).//

A Párt három jelmondata, amely mindenhol látható:

„A HÁBORÚ: BÉKE
A SZABADSÁG: SZOLGASÁG
A TUDATLANSÁG: ERŐ”

Na melyik "mú" ez???Már nem olvasható a magyar elektronikus könyvtár kinálatában.
kereső
"Egy nép, amely megválasztja a korrupt politikusokat, csalókat, tolvajokat és árulókat, az nem áldozat… hanem bűntárs."/Orwell/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.