A volt ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint mindez ezután is így marad.

Márki-Zay keményen nekiment Orbánnak: "A kommunikáció terén a hitleri mintát követi”

Mára a politika nevű társasjáték mögül eltűnt a becsületes demokrácia, eltűnt a tiszta választás, de bíztam benne, hogy még ilyen feltételek között is legyőzhető a Fidesz, csak annyi kell, hogy összefogjunk, az erőforrásbéli hátrányainkat munkával pótoljuk, mutassuk magunkat az internetes felületeken, és legyünk jelen április 3-án a szavazókörökben, így gátolva meg a csalásokat 

– jelentette ki a hódmezővásárhelyi polgármester a Facebookon.

Hozzátette:

A munkát elvégeztük, mégis látványos kudarc a vége. Elvéreztünk a brutális propagandával szemben, képtelenek voltunk hatástalanítani a Fidesz olyan aljas hazugságait, mint hogy magyar katonákat küldenénk meghalni Ukrajnába, és hogy elzárnánk a gázcsapokat.

Megdöbbentő, hogy a leuralt nyilvánosságban mennyire működik az agymosás. Orbán a kommunikáció terén a hitleri mintát követi, csak míg ott a zsidók voltak a hibásak mindenért, itt az ellenzék. Szólok előre, hogy eztán is így lesz!

Forrás: atv.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómió: Nem hazudik, csak te ezt sem érted ott az elfekvőben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Na, lám! Maki efftárs még mindig meghazudja nekünk!
tudode
Válámi van, de nem az igázi (Rajkin)
.
----Arkagyij Rajkin -- Valami van
www.youtube.com/watch?v=xIbRpfD69fc&t=24s
-----------------------
.
HsonLÓSÁG azzal, hogy
.
-----.Több száz milliárdot vernek el Rogánék propagandára a ciklus végéig
hvg.hu/360/202119__propaganda__rogan_kaszal_es_tejel__koltsegvetes_2022__kihangositva
----------------
.
Már ebben az évben is
.
---- Csak idén 21 milliárd ment kormánypropagandára, szórják a tízmilliókat a Fidesz-közeli „civileknek” is
telex.hu/belfold/2022/02/04/miniszterelnoki-kabinetiroda-rogan-antal-szerzodesek
-------------------
.
Ezen kívül hozomra, klf hitelből a nyuggerek, a 25 éven aluliak. és az stb-ke orra előtt elhúzta, csupán önös érdekből, a hatalom, és a pénz oltárán a győzelem reményében, miközben a nyolc millió választásra jogosúltakból öt millió állampolgárnak/embernek tele van a fehérneműje az emúttizenkét évből, azaz őfélesége diktaturHÁJÁBÓL, abból, aki észnélkül fut a közpénzünk után, már a látszatra sem adva
----------------
.
----- Paudits Béla - Futok a pénzem után
www.youtube.com/watch?v=wvJMGSxhY7g
-----------------
.
Gyász!
----------------
.
Aki Én
@ómió: Nem hazudik, csak te ezt sem érted ott az elfekvőben.
Macskaszem
A Mein Kampf-ot betéve tudja a Csutkány.
libellle
Abszolut.7 évvel ezelött putin elvtars kezdte el a göbbelsi rhetorikat és azt teljesen átvette putintol orbán. Na végül is egy a celjuk.
Németh István
Kifejezetten tudományos alapon közlöm, hogy a maki-zay az őrült-zsenik és a hazaáruló nemzetbiztonságot veszélyeztetők miniszterelnöke (gyurcsány-dobrev tanítvány, nem hiába!); a 47-es út két partján fekvő HÓD és MEZŐVÁSÁRHELY egyesítésével létrehozott országos székhelyen dolgoztatja a városka közszolgálatos személyzetét! Kifejezetten eredményes munkát végez, mert nem csinál, tesz semmit; DE a polgármesteri- miniszterelnöki díjat felveszi, költségeit elszámoltatja!! (A NAV dícséretessen csak és kizárólag magas szinten elismerni tudja a pénzkezelési művészetét!) A nemzetközi diplomáciai munkáját a szomszédos ukrajnára is kiterjesztette ezzel elismerést szerezve az országa polgárainak! A polgárok hálából fejenként évi 100 ezer forintos biztonsági segélyt adnak az ukránok > oroszokat és ukrán állampolgárokat ritkító tevékenységhez amelyet a túlnépesedés égisze, azaz megakadályozása okán. Aztán HÓDMEZŐVÁSÁRHELY minta szerű város, okos és művelt polgárai felnőttek a kereszt-rejtvények megfejtési szintjére, nem buták igen is tudatosan az autóikat nem használják villamossal járnak akár Szeged országába dolgozni vendég munkásként, de nem isznak vizet sem >> mert a bortúltermelés okán inkább feláldozzák magukat és az Algyő-i gázcsapot is elzárva inkább gyertyalánggal fűtenek - a német mintára! Nem esznek, így nem terhelik a Földet a túlsúlyaikkal - csuda egy értékes ország, a miniszterelnöke megérdemli a gulági nagydíjat, de a bitófa emlékérmet is! Üdvözlettel én a tudományos kutató!
kereső
MZP!! Orbán nem csak a kommunikáció terén követi a hitleri mintát- már az egyszemélyi hatalom megszerzése is kinosan hasonlitott a hitlerire, és azóta is több intézkedése - a családpoltitkában tett- a hitleri rendelkezések másolata. És nem "kommunikáció", hanem propaganda. Olyan echte goebbelsi- az aktuális ellenség kijelölésétől kezdve minden. Gyurcsány volt a "próbababa", és működik- még nálad is. Te, nem vagy "ellenség", csak eljátszod.
kereső
@Macskaszem: Már dolgozik a sajátján-"Én orbán viktor"- alcim Hazugságaim 12 kötetben fog megjelenni.
kereső
Egyébként meg az a következő feladatod, hogy a jobbik táborát visszatereld a fideSS szárnyai alá.
ómió
@Aki Én: Te ott az elmeosztályon mindenkit "elfekvősnek" látsz!? Még mindig nincs számodra terápia?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.