Áprilisban sem csillapodott a zöldségek és gyümölcsök termelői árának növekedése.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
A lányom küldött fotót egy bécsi piacról,ahol az eper 2 euró. Nálunk jó esetben 2000, de láttam 4000-t is. A gyerekeknek vesz/venne az ember pár szemet,de ez tényleg luxus. Vajon orbán mi a büdösnyavalyát csinált 12 évig,hogy ennyi idő kevés volt,hogy eurónk legyen?Az ember tényleg csak alapdolgokat vesz a konyhába, és kb a duplája a tavaly ilyenkorinak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@division: 15.23

:) Mosolygok a mamán (anyósodon). Igen, a gének jól meg tudják bolygatni a felállított téziseket. :)
'87. óta vagyok vega, természetesen ez tudatos döntés volt, nem feltétlenül az egészségesebb táplálkozás miatt, inkább lelki megalapozottság okán. Amikor gyerekként végig bőgöd a Bambit, az Elza és kölykeit, és nem tudsz enni a levágott nyúlból, mert tegnap még ott nyüzsgött a ketrecében, akkor csak homokba dugott fejjel tudod befalni a borjúpárizsit vagy az apró pulyka-pörköltet. Jobb szeretem, ha tiszta a lelkiismeretem. :)
Mielőtt beköszöntött a vegetárius korszakom, elkapott a gyógynövények iránti szédület, úgy vetettem rá magam a könyvekre, mintha egyenesen az orvosi egyetemre készülnék. Ismerkedtem az alternatív gyógyászat alapjaival is - ezt hivatalos keretek között is -, szóval, egyenes út vezetett ahhoz, hogy górcső alá vegyem: mikor, mit, miért teszek vagy mulasztok el, és nem elégedtem meg a magammal folytatott eszmecserék szokásos fordulataival. Az egyetlen, ami ellent mondott az egyébként egészségmegőrzésre törekvő elveimnek, az a dohányzás volt, de tudtam, hogy egyszer azt is abba hagyom, csak erre fel kellett készülni, mert , mint minden drog, a pszichés mankó szerepét töltötte be. Hogy miért dohányzom, mit váltok ki vele, ezzel, bár tisztában voltam az okokkal, nagyon nehéz úgy szembesülni, hogy ne legyen hozzá rögtön megoldó stratégiája a leszokást kitűző függő embernek. Nekem elvileg volt, csak olyan, előre nem látható - vagy inkább látni nem akart - élethelyzet közepén találtam magam, ami borította az én nagy okosságomat. És akkor jött az élet, hogy ideje fejlődni, mert nem élem , ha mégis, nem jól a képességeimet, a valós tudásomat. Én pedig erre úgy reagáltam, hogy megvettem a nápolyit, dagadtra hizlaltam magam, és hagytam kiteljesedni a szegény én-drámát. :)
Ebből kellett kijönni, újból tudatosan élni, csak másképpen, igazabbul. Hogy ez miképpen sikerül, majd a végén kiderül.:)
csipetke
@Csizmás Kond: 13:46 Én nem állítottam,hogy szakértő lennék bármiben is, de sok olyan embert meghallgatok,akik átlátják ezt az egészet. Hogy te magad mit gondolsz, az legyen a te gondod,én maradok a szakértőknél.
csak úgy....
@Csizmás Kond: orbán majd etet benneteket,hiszen eddíg is ö etetett ,-rajtad és shikarin különösen látszik a fidesz tápszer.. :)
Csizmás Kond
@csipetke: ...szerintem ismét elfelejtetted, hogy te voltál akinek nem tetszett az én véleményem...
csipetke
@Csizmás Kond: 08:05 "Ma minden drágulásnak a zukrán bohóc az okozója" Ezt írtad. Lássuk be,hogy ez nettó baromság.
És amikor ekkora hülyeséget olvas az ember,muszáj rá reagálni. De ígérem,soha többet nem foglak megszólítani,bármekkora baromságot írsz is...
Csizmás Kond
@csipetke: ..nem lássuk ne hanem te úgy látod ahogy akarod és én is ahogy akarom...nehogymá kötelező lenne csak a te szemüvegeden keresztül érzékelni...és ne fogadozz mert úgy is megszeged.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.