Oroszországgal szemben csak Magyarország lakossága nem támogat újabb lépéseket. Malajziával, Szaúd-Arábiával és Indiával értünk egyet.

A magyarok szerint hatástalanok a gazdasági szankciók Oroszország ellen

Kijev, 2022. április 20. Az Európai Tanács által közreadott képen Charles Michelt, az Európai Tanács elnökét (k) fogadja Olga Sztefanisina ukrán miniszterelnök-helyettes (b) egy kijevi pályaudvaron 2022. április 20-án. MTI/EPA/Európai Tanács/Dario Pignatelli

Az Ipsos új nemzetközi kutatása szerint a magyarok szerint hatástalanok a gazdasági szankciók Oroszország ellen, az EU-országok közül csak Magyarország lakossága nem támogat újabb lépéseket.

Bebizonyosodott, hogy a magyarok szeretnének minden szinten kimaradni a háborúból, nem avatkoznának bele más országok konfliktusába, katonai támogatást sem küldenének Ukrajnának, és nem tartanak attól, hogy az orosz manőver más országokat is veszélyeztetne.

Az Ipsos új felmérése szerint 27 ország átlagában a felnőttek 70 százaléka számolt be arról, hogy követi a híreket Oroszország ukrajnai inváziójáról, és 61 százalékuk szerint a konfliktus jelentős kockázatot jelent az országukra nézve. A megkérdezett országok mindegyikében a többség támogatja az ukrán menekültek befogadását, és ellenzi a konfliktusba való katonai beavatkozást. A gazdasági szankciókkal és az ukrán hadseregnek nyújtott fegyverekkel kapcsolatos vélemények azonban országonként nagyon eltérőek.

Címlapkép: MTI/EPA/Európai Tanács/Dario Pignatelli

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Mármint a magyar szankciók hatástalanok, azért mert nincsenek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Az EU napi 1 milliárd eurót fizet a ruszkiknak a gázért, viszont az oroszok meg az ukránoknak fizetnek,hogy Ukrajnán keresztül folyik a szállítás.Érdekes dolgok ezek...
Dr. Proktor
Mármint a magyar szankciók hatástalanok, azért mert nincsenek...
justhpeter
@Maccska: Össze-vissza beszélsz. Ha az ukránok csak eszközök ebben a játszmában, akkor Putyin a világ legnagyobb barma, hogy porig lerombolja. Nem lenne neki elég csak Amerika ellen harcolni ? Ámbár az ukránok elleni "blitzkrieg" is vesztésre áll. Bizony le fognak hullani a levelek mire az orosz halottak hazaéernek.
csak úgy....
eggyes "magyarok" szerint orbán egy zseni.. :)
Dr. Proktor
@justhpeter: Az orosz halottak ott rohadnak a csatamezőkön, oppardon a "hadműveleti" területen!
justhpeter
@Dr. Proktor: Ez az igazi tragédia, meg az, hogy Putyin elvtárs még nincs sem börtönben, sem elmeosztályon, sem temetőben.
orsos vendel
"A fideSS szerint hatástalanok a gazdasági szankciók Oroszország ellen"
Peller Anikó
@orsos vendel: Engem például nem kérdeztek. Gyanús, hogy a magyarokat se.

Persze lehet van egy listájuk akiket fel szoktak hívni. Gondolom Borsodból vagy Szabolcsból.
Toller Béla
A magyarok, mint már annyiszor, ha komoly dolgokról volt szó - tévednek ! Az oroszokat keményen sújtják a szankciók. Aki meg nem hiszi, nosza, váltson útlevelet, kérjen vízumot, vásároljon rubelt és uccu ! Menetjegyet se felejtsen el ! Szállás lesz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.