Új német üzletlánc nyitott Magyarországon – írja a Pénzcentrum. A német TEDi komoly vetélytársa lehet a non-food szegmensben Magyarországon versengő Müllernek, Pepcónak és KIK-nek.

Új német bolthálózat kezdett terjeszkedni Magyarországon, erős konkurenst kap a Pepco, Müller és a KIK

Fotó: Savoya Park

A TEDi nemrégiben a budapesti Savoya Parkban nyitott üzletet, de van már boltjuk Pápán és Székesfehérváron is, valamint április 21-e óta Hatvanban is. A termékkínálat alapján ebben a boltban is szinte minden kapható a lakberendezési tárgyaktól kezdve a játékokon, irodaszereken át egészen a kozmetikumokig.

A német vállalatot 2004-ben alapították, és a honlapjuk szerint már 11 országban vannak jelen, több mint 2600 üzlettel, és 24 ezer dolgozót foglalkoztatnak.

Forrás: penzcentrum.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Ha ugyanúgy kínai gagyival lesz tele mint a másik kettő, akkor érdektelen.
rokker33
@Nyírfa: kínai gagyival van tele! Ausztriában is van voltam már vásároltam is ! Ócska 1 eurót nem érő kacatok! Olcsónak olcsó, de a minőség az 0 !
Nyírfa
@rokker33: Hogy Közép-Kelet-Európában még van keletje a silány minőségnek, szomorú ugyan, de értem.
De Ausztriában, Németországban mi keresnivalója van?
Málna
Hmmm..., imádom az ilyen mütyürboltokat...:-)
csak úgy....
@Málna: gondolom,hogy az olcsó óvszer miatt...,a munkaruhát és a védekezési eszközöket az adódból nem tudod leírni,mint befektetést ?
Málna
@csak úgy...: Hogy lehet ennyire unatkozni? Nincs senki, akivel beszélgethetnél?
csak úgy....
@Nyírfa: 15:04 fogyókúrás evöpálcikákat árusítanak az elhízott ütödötteknek !
rokker33
@Nyírfa: mert már változtak az igények és nem jó irányba! Németország sem az a precíz pontos ország mint 20=30 évvel ezelőtt!Nézd meg a Lidl Aldi nálunk Ausztriában Hoffernek hívják! Nézz szét a műszaki részén! Tele van made in Germanys cuccokkal,de használhatatlan mind! 1 x használható csavarhúzó készlet vagy a saját márkás akkus csavarozók se jók! Hamar lemerül vagy leég! Csak Bosch makita still stb Majd ha lesz időm szét nézek jobban az itteni teddyben !
Nyírfa
@rokker33: 16.40

A fiam viszonylag sűrűn megfordul a két élelmiszeráruházban, de a komolyabb műszaki cikkeket nem ott szerzi be. Apróságokat vásárol, nekem hoz gluténmentes nasit, magának, amit megkíván.
Én a Sparban szeretek válogatni, régen a Kaiser volt minőségi áruház, de, sajnos,itthon megszűnt.

Tegnap nézelődtem a Pepcoban meg a KIK-ben, egy-egy darab még tetszett is volna, de kiderült, hogy kínai gyártmány. Hogy minden kínai. Engem ezzel ki lehet kergetni a világból.
Lassan a szó szoros értelmében vadászom a magyar és a török kézműves termékeket.
csak úgy....
@rokker33: "Németország sem az a precíz pontos ország mint 20=30 évvel ezelőtt!" ?
csak nem beszart az új bmw.d vagy a mercedesed? :) a made in germanyt minden szarra rá lehet ragasztani...
Nyírfa
@rokker33: @csak úgy...: Apropó, a németek: Van, amit elsősorban a DM-ben vásárolok. Mi a véleményetek róla?
rokker33
@Nyírfa: Az semmi! A márkás pólókon pl Zara Tommy Hilfiger Jack&Johns stb ami elég drága ! 200 eurós kabátok és benne van hogy Made in china ! Az eszem megáll Én Bipába járok vagy Billa Inter sparba stb! Vettem egy két cuccot nem vészes! DM be nem nagyon szoktam vásárolni
rokker33
@csak úgy...: nekem nincs béemvém se merdzsóm csak egy 8 éves opel J astra,de az bőven megteszi ! Ilyen szarokat nem veszek, hogy 2 havonta jártak a szerelőhöz!
Nyírfa
@rokker33: 18.27

Nagyon olcsón dolgoznak a kínaiak, különben nyilván nem ott készülnének a nagy márkák termékei. Az a helyzet, hogy sehol, semmit nem veszek meg, amiről kiderül, hogy Kínában gyártották. Az IKEA-ban is megnézem, honnan érkezett, és nem a forgalmazót keresem, hanem az előállító országot. Lehet akármilyen helyes, jópofa, tetszetős, ha Kína a megjelölt ország, akkor ott is marad.
Olyan szinten bizalmatlan vagyok velük szemben, ami lassan fóbiává érik.
Nyírfa
@rokker33: 18.27

Megnéztem , a BIPA és a Billa mit takar, ez utóbbi a Spar elődje, a BIPA pedig olyasmi lehet, mint a DM vagy a Rossmann. Legyek már képben! :)
rokker33
@Nyírfa: Billa az olyan ,mint Magyarországon a Coop vagy a CBA Tesco Auchan nincs Ausztriában!A Bipa meg igen az olyan mint a Rossmann vagy DM stb drogéria. Amúgy nehéz már nem kínait venni majd kiváncsiságból benézek a teddybe már úgyis régen voltam ott vásárolni, de tutira minden áru kinai szemét legalábbis a 80 % biztosan az :)
Németh István
Úgy gondolom ezt a törekvést meg kell akadályozni! Semmi szükség nincs arra, hogy mocskos külföldi pénzmosó bandák fölözzék le a magyar polgárok zsebeit! Az ész nélküli külföldi fejlesztési igyekezeteket felül kell vizsgálni! Nagyon nagy összegű hasznot húznak, egyrészt az állam zsebéből, másrészt a polgárok bugyellárisából! Az ésszerű fejlesztésre hangsúlyozom szükség van, de nem a külföldi haszonleső cégek adókedvezményekkel való működésére, nem beszélve a külföldi silány áruminőség terjesztéséről! A magyar termékek egyszerű elnyomását és megszüntetésüket be kell fejezni!l Ezt nagyon is keményen a kormányzatnak érvényesítenie kell! A ló túloldalára nem kéne átesni! Ez nagyon sok más veszélyt is magában hordoz! ÁMEN!!!
Németh István
Mindezekkel együtt, még csodálkozunk is az alacsony munkabéreken!? Azért gondolkozni is kell néha!
koszpeko
@Nyírfa: Te nem tudtad?
Csak az a hamisítvány ami nem kínai :D
Nyírfa
@koszpeko: Majdnem igaz is, de legalább szellemes. :)
ómió
Újabb beruházó jön? És még mindig nem a bolsi "világvége"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.