A képviselő szerint nem tréfálkozik, teljesen komolyan gondolja az atomtámadást. Ha ezt nem teszi meg Ukrajna, úgy a kárpátaljai magyar járás háborús konfliktushoz és Ukrajna területe egy részének elvesztéséhez fog vezetni, vizionálja a ternopili képviselő. Tarasz Bilan sürgette egy rendkívüli ülésszak összehívását a magyar veszély miatt. Ezt azonban határozottan elutasították...

Forrás: hungaryfirst.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@Németh István: Putyin is igen sokat áldozott a haditechnika fejlesztésére, úgyhogy ha ezek a hülye amik odatelepítik az atomot vagy egyéb más haditechnikát Putyin is kénytelen lesz bevetni akkor pedig világégés, a hülye globálvezetők is otthagyják a fogukat.
csak úgy....
@KisTehen: orbán kétes barátaira gondolsz? :) -és akkor rögtön utoléritek ausztriát,vagy az már nem is fontos!?
kereső
Még mielőtt az itt tobzódó putyin nácik beleharapnának a saját farkukba,- Ukrajna az 1994-es Bpesti megállapodás értelmében leszerelte a SZU-tól örökölt atomrakétáit, és megsemmisitette őket. Ez volt a feltétele a területi, függetlenségi épségének. Ezt szegték meg az oroszok- ezt a megállapodást, amit Oroszország is aláirt. Megszegték- 2014-ben. És akkor az oroszokat kiszolgáló magyar média jön egy ilyen átlátszó hazugsággal.Habonyrogánbűnözőantal által elopott közpénzből. És a magyar médiahatóság, és rendőrség meg becsukja a szemét, becsukja a fülét, és asszisztál az oroszoknak- a terroristáknak.
karma1
Miert ne mondhatna ezt? Hiszen orban hitet tett putyin mellett - igy Magyarorszag is beallt az Ukrajna szamara ellenseges orszagok soraba...
Csakhogy orban olyan barom modon baratkozott egy masik komplett idiotaval, hogy Oroszorszag is ellensegnek tekinti Magyarorszagot.
Tiszta mexikoi felallas: mindenki mindenkire tuzel, de mindenki leginkabb orban Magyarorszagara.
Ja, haver, magadnak csinaltad!
Yoda69
Ide vezetett orban pavatanca. Mar minden szomszedunk utal minket, foleg az ukranok. Veluk pedi nem erdemes kesztyut huzni, putyinek se birnak veluk. Ha O1G egyertelmuve tette volna hogy kiallunk Ukrajna mellett, akkor most nem lenne nap mint nap bombariado Budapesten, es nem kapnank haborus fenyegetest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.