Ahogy arról korábban beszámoltunk, Szilágyi Zoltán személyiségi jogi eljárást kezdeményezett, 30 millióra perli lányát. Szilágyi Liliána pár napja már hallgatott közösségi oldalán, most azonban ismét bejelentkezett.

Szilágyi Liliána közösségi oldalán üzent
Fotó: Szilágyi Liliána a női 100 méteres pillangóúszás előfutama után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 21-én. MTI/Kovács Tamás

A megértés, az elfogadás és a szeretet az csendes, nyugalmat áraszt és építő. A gyűlölet és a harag az hangos, feltűnő és elhatárolja az embereket egymástól

- írta bejegyzésében, amelyben a támogatást is megköszönte. 

Liliána apja, korábban a Borsnak így nyilatkozott:

Hónapok óta minden vágyam az volt, hogy megbocsájthassak Liliánának, ahogy ezt Fiala János műsorában elmondtam. Sajnos azonban a médiában csepegtetett hazugságok és rágalmak ellen nem tudok másképp védekezni mint, hogy az igazam bizonyítása végett eljárásokat kezdeményezek. A múlt héten elhangzott, az öt évvel ezelőtt elhunyt nagymamáját lejárató, aljas módon kegyeletsértő nyilatkozata után végképp nem maradt más lehetőségem. A harminc millió forint követelés ügyvédem javaslata volt, azonban ez perben még nincs nevesítve. Pénzzel azt a mérhetetlen bánatot, szégyent amit hazugságaival okozott helyrehozni úgysem lehet. Azt az összeget amit a bíróság majdan megítél számomra, egy olyan alapítvány létrehozására fogom fordítani, amely alapítvány azokat fogja segíteni, akiknek egy válóper során hasonló hazug vádakkal kell szembe nézniük.

Forrás: Facebook

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
IGAZA VAN! BÜDÖS FASZ SZOPÓ KURVA JÓL TÖNKRE TETTE A KARRIERJÉT! Most mindent kezdhet elölről, de lehet már nem lesz olyan sikeres ,mint az előtt volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.