Kisebbik lánya versenyzett, akit így csak a nézőtérről nézhetett.

Szilágyi Zoltánt nem engedték be edzőként a debreceni ob-reMTI/Varga György

Az Eb-ezüstérmes Szilágyi Liliána tavaly év végén vádolta meg édesapját azzal, hogy fizikailag, lelkileg és szexuálisan is abuzálta őt. A vádakat Szilágyi Zoltán edző teljes mértékben elutasította, az ügyben ebben a lánya, a szintén úszó Gerda is mellé állt. 

A botrányból már számtalan kellemetlensége származhatott az edzőnek, ezúttal egy ob-n érte hátrány.

Szilágyi Zoltán ugyanis megpróbált hivatalos úton, edzőként bejutni az úszók országos bajnokságára. Ám mint ismert, Ugyanis a MÚSZ vizsgálóbizottsága márciusban igazat adott Liliánának.

A testület úgy döntött, Szilágyi Zoltánt száműzi a hazai viadalokról, nemkívánatos személynek nyilvánította a rendezvényein. Így klubvezetőként, trénerként nem kaphat akkreditációt, nem lehet ott a medence szélén, a versenyzők között. Azt persze a szövetség nem gátolhatja meg, hogy a nézők közé üljön a lelátóra, így a debreceni ob-n is onnan nézhette másik lánya szereplését.

A blikk.hu azonban úgy tudja, Szilágyi ettől függetlenül igyekezett akkreditációt szerezni az ob-re, de kérelmét elutasították.

Forrás: blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
akármilyen ügyvéd, akármilyen edző, a botrány után itt a kocsmában csak szaralaknak nevezik...ha a lányai összevissza is beszélnek, de a felesége?

Szóval nem jó ez így sehogy...

Azt nem értik még az alkeszek sem, hogy ezek nem szégyellik magukat?..ha igaz, ha nem...vagy ezért, vagy azért..
Kapanyél
A MÚSZ az valami nyomozó hatóság? Mi lesz, ha netán bebizonyosodik, hogy a lánya hazudott, jön majd a kártérítés?
Kapanyél
@sgl: Mondjuk érdekes is lenne, ha minden felrúgás után berohannának a rendőrök és vinnék a szabályszegőt garázdaságért! :)))) A "10"-est viszont nem értem! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.