Május elsején véget ér az alapvető élelmiszerek árbefagyasztásának három hónapos időtartama. A kormány addig bármikor bejelentheti döntését, hosszabbít-e, vagy sem. Raskó György agrárközgazdász szerint szinte kizárt az árak teljes felszabadítása. Azt ugyanis a nagy fölénnyel megválasztott régi-új kormány belpolitikai okokból aligha engedheti meg magának, hogy az árbefagyasztás ideje alatt 30-40 százalékkal megugrott szabadpiaci árakat ráengedje a fogyasztókra – jegyezte meg. Mert akkora napraforgóolaj például literenként több mint 1000 forintba kerülne, a filézett csirkemellért 3000 forintot kellene fizetni, de még a csirke far-hát is legalább 900 forintra drágulna.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: te marha...megint ugatsz nekem?...maszkot viselsz még?...udvartakarítás megyeget?...ne félts te engem...
division
@Pálinkás Pál: Dehogy féltelek, felőlem tönkre is mehet az asszony boltja. Amikor majd alig lesz vevő, jöhet a csőd:-) Abszolút nem érdekel, hídlakó.
Pálinkás Pál
@division: mondtam neked tahó..olyan boltja van ami kell, nem szórakozás,amiről lemondhatnak az emberek...
division
@Pálinkás Pál: Sok mindenről le tud mondani az az ember, akinek majd nem lesz elég pénze. Vagy cigit meg piát árultok főleg? Mert azokra mindig lesz vevő:-))
Gazella
Szivjátok narancs faszok..@division: te is. Olyan mint kenyér, paradicsom, paprika, zöldség, bab, tojás!!! Krumpli...stb nem fogsz lemondani... de megfizetni se fogod nagyon tudni.. @kis tehen @ omió @vacsi@ @durbincs @sharkari és a többiek.
division
@Gazella: Jól van Pali bácsi, vagy te vagy az asszony, akinek boltja van? :-) Kezd összeállni már a kép. Attól meg ne félj, hogy én majd nem tudok bármit is megfizetni, eddig sem éppen éltem "olcsó" életmódot, és ez így is marad szerencsére. Alig várom már az 1000 ft - os benzint, hátha csökken az autók forgalma, kevesebb lesz a légszennyezés, dugók, stb. Nekem egyetlen félelmem van, az meg a vírus, mert az ellen pénzzel nem lehet mit tenni, ha újra bekeményít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.