Áder János azt mondja, nyugodt szívvel távozik a köztársasági elnöki posztról. Lelke rajta! Az biztos, hogy a magyar közélet utóbbi 30 esztendejének talán legszürkébb alakjától veszünk búcsút, ami valószínűleg a kormány szimpatizánsai szemébe se csal könnyeket. Áder János teljesítette a feladatát.…

Forrás: szeka.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kérdés, hogy valóban voltak-e aggályai, vagy nem tudott megszabadulni a pártpolitikus automatizmusaitól, vagyis fegyelmezett katonaként bármihez a nevét adta, amire fentről utasították.

Hogy voltak-e aggályai? Nem hiszem, nagyon nem úgy tűnik - tegyük hozzá, hogy a libának sem lesznek -, de azt kétlem, hogy tudás kérdése-e nála az ócska pártkatonaság. Nem hogy nem tudott, de nem is akart, nem is akarhatott, hiszen ez az egyetlen értékelhető tulajdonsága. Ha nem szolgált volna gátlástalanul, észre sem vettük volna, hogy van nekünk ilyen is! =))
Uriel
Gyalázat ez az ember - emberileg is!
Mire gondolok?
Egyszer csak kitalálták neki (mert nem ő találta ki!), hogy akkor mostantól félti-védi a környezetet, meg a vizeket.
Nos, egyetlen egy esetről sem tudok, hogy Áder kifejezte volna a nemtetszését a NER lovagok barbár környezetpusztításait miatt anyagi érdekből, vagy a Balaton, a Velencei-tó egyre égetőbb problémája miatt.
Ja, és mekkora ennek a szarembernek az ökológiai lábnyoma, mondjuk egy 720 négyzetméteres házzal, meg a hozzá tartozó többi luxussal?

Áder " assets.4cdn.hu/kraken/709AzJptSqvGFUBcs.jpeg " János megcselekedte, amit megkövetelt Orbán "punk" Viktor. (ez a punk, nem az a punk, ez az a punk, ahogy az amcsik minősítenek egy embert)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.