2018. február 9. forrás: MTI 2018. február 9. forrás: MTI A Magyarország és Románia között a gázellátásra vonatkozó tervezett együttműködés eredményeként 2022-re megszűnik Magyarország egyoldalú függősége az orosz gáztól. Ehhez a következő időszakban ki kell majd építeni a gáz szállításához szükséges kapacitásokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a pénteki magyar-szerb üzleti fórumon tartott beszédében. Kiemelte: a térségi energiahálózatokat szorosabbra kell fűzni, ezzel megszűnhet az egyoldalú függőség az orosz gáztól. Mint mondta, Magyarország évek óta arra törekszik, hogy minél több országgal kiépítse a földgázszállítás útvonalait.

Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Na kerem igy müködik az agymosas es a hazugsaggyar, bar agyhalott fideszbirkaknak mindegy, a memoriajuk mint az aranyhale, arra sem emlekeznek mit hazudott O1G a mult heten, nemhogy mit 4 evvel ezelött...
Volt itt "Ruszkik haza!", aztan mostmeg az orosz kemek ki-be jarnak a magyar miniszteriumokba..
Volt "Az a kormany, amelyik alatt az euro 300 forint föle emelkedik, mindjon le!", mostmeg evek ota joval dragabb, mar 400 ft is volt...
Volt itt "Nem leszünk gyarmat!", mostmeg az energiaellatason keresztül a teljes magyar gazdasag a gyarmattarto 85%os energiaszallitasatol függ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Málna: EN tudom, mit jelent, de NEKED hiaba ismetlem 100x, TE nem tudod. Arra sem valaszoltal, hogy mi lett O1G igeretevel (hazugsagaval!), hogy 2022re független lesz az orszag az orosz gaztol! Nemhogy független lett, hanem meg jobban függö, mostmar 85%ban! A potrohos eladta az orszagot Putyinnak!!!
Málna
@teuton: Sejtettem. Te egy funkcionális analfabéta vagy. Nem érted azt sem, amit kérdeznek tőled. Csak monoton módon fújod a magadét...Sokszor mondták neked, azért ragadt be ennyire ez a szó.
Gyurka80
@teuton: Egy libsi meg nem tud utána járni...Megbuktál töriből?
percsi
@Maccska: "Mindenki onnan vegyen gázt ahonnan akar.
Más ország ne pofázzon bele."

OK, az EU 26 országa nem vesz gázt az oroszoktól. A csapokat elzárják.
Mi kitől fogunk gázt venni? Az orosz nem jut el hozzánk.
Ezzel tisztában van vitya, de ismered, a lejmolás a mindene, pénz kell neki, próbálkozik, ezért vétózik.
De rácseszett, pénz nincs, és ha nem módosít, gázunk sem lesz!
Eu megtalálja a módját, télre mind a 26 országnak lesz gáza.
Eu tagok vagyunk, ezért vártak eddig, hátha megjön az esze, az EU nem akarja, hogy a magyar emberek hátán csattanjon az ostor.
Gondolom olvastad a cikket (bővebben vitya oldalán is megtalálható), 2018-ban még elakart szakadni az oroszoktól, a beruházások már 2009-10-ben megtörténtek.
De ha egy bolond miatt világháború lesz, akkor gázra sem lesz szükség.
Málna
@percsi: Micsoda hülyeségeket hordtál itt már megint össze...
percsi
@Málna: És pedig? Részletezd, miért hülyeség amit leírtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.