Még februárban történt az eset.

Egy ismert riportert beidéztek a rendőrségre, mert 6 ezer forinttal több pénzt kapott vissza egy benzinkúton

Fotó: Facebook

Egy hónapig aggódott Menyhért Mészáros László egy rendőrségi idézés miatt, amiből csak az derült ki, hogy hol és mikor kell megjelennie a hatóság előtt. De hogy miért, azt épp a születésnapján tudta meg, amikor május 10-én beballagott a Gárdonyi Rendőrkapitányságra.

Menyhért az M3-as autópálya kivezető szakaszán egy benzinkútnál tankolt, a pénztáros tévedésből 6 ezer forinttal több pénzt adott vissza neki, amit ő zsebre tett és távozott. Ezért csalással gyanúsították és beidézték, hogy tegyen vallomást az ügyben.

"Emlékszem az esetre, éppen Balmazújvárosba indultam aznap, amikor megálltam tankolni. Megnéztem a videófelvételt, látszik, úgy tettem el a visszajáró pénzt, hogy meg se számoltam azt. Ugye, nem gondolja senki, hogy 6 ezer forintért eljátszom a becsületemet"

– hüledezett az ismert riporter.

Az újságíró azon is csodálkozott, hogyan talált rá a rendőrség, hiszen nem is a saját kocsiját tankolta meg, a tulajdonosnak pedig – állítása szerint – a hatóság nem küldött értesítést, senki nem is kereste őt az üggyel kapcsolatban.

"Nem fogadtam ügyvédet, mert ártatlan vagyok a dologban, szerintem ejteni kell az ügyet. Ha pedig hibázott a kút munkatársa, a tévedéséért viselje ő a következményeket. Az pedig elfogadhatatlan, hogy pont ő tesz feljelentést a jóhiszemű autós ellen"

– véli az újságíró.

Forrás: atv.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Nem tartom kizártnak - sőt, nagyon is elfogadhatónak tartom -, hogy a kutas ismerte, felismerte, a többlet visszaadás szándékos volt, hogy belógassa. Ez magyarázza azt, hogy a rendőrség olyan könnyen rátalált, holott nem is a saját kocsijába tankolt - valamint azt is, hogy a kocsi tulajdonosa miért nem kapott semmilyen értesítést. Ő volt a célpont - és a dolgozó ismerhette.
Csizmás Kond
...Ha lopsz hatezer forintot akkor sem büntetnek meg...szerintem a benzinkutas elszámolta és valahogy vissza akarta szerezni a pénzt.
verőce21
Kizárt dolog, hogy nem vette észre!
visszaadnám... ha jól értem, ott lakik...
Toller Béla
Biztos az l.simonnak valamai rutyája ...a rasi telefonját is köröztette az Interpol, a James Bond meg a CIA ...
Toller Béla
Hogy ne kelljen találgatni, a kocsi tulajdonosán kertesztül jutottak el hozzád, őt meg a nemlétező objektív felelősséggel zsarolták meg, feltehetően ...
roccobaba
@vacsi: Nincs már kiíírva, hogy pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.