Egymás után zajlanak az új és régi miniszter-jelöltek meghallgatásai az országgyűlés bizottságai előtt. Ezek az események, ha jól figyelünk, semmitmondásuk ellenére is sokat elárulnak a jelöltekről. Csák János kultúráért is felelős miniszterjelölt bemutatkozása két vezető értelmiséginél is alaposan kiverte a biztosítékot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez a pali egy eletre beirta magat Odusszeusz miniszterkent - hajra, kulturalatlansag! Pont ez kell orbannak meg a bandajanak! (hat most megkaptak!)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ez a pali egy eletre beirta magat Odusszeusz miniszterkent - hajra, kulturalatlansag! Pont ez kell orbannak meg a bandajanak! (hat most megkaptak!)
lampa laz
Amíg kizárólag orbán osztja az észt... "Aligha van kínosabb az öntelt és önfeledt félműveltségnél. Ott még azért nem tartunk, hogy ha Orbán valakinek pozícióval kedveskedik, a címmel és ranggal együtt járna szellem, tudás, felkészültség, kulturáltság és kvalitásérzék." Nem egyedi az ürge, ott tobzódik a kultúránkban még demeter sziszi is, az sem piskóta. Csoda, h nem az lett a miniszter.
namihami
Rózsinéni újabb ""diadala"" a közoktatás és közművelődés terén.
Viasz vagy kötél? Kicsire nem adunk!
Gauntlet
Feleslegesek ezek a meghallgatások. Úgyis full fideszes a bizottság, megszavazzák és kész. A parlamenti munka rég kiüresedett!!
Qqberci
@Shikari: Mondja ezt egy szőröstalpú bozgor...
szaboria1
Orbánnak már évek óta ilyen beállítású emberek kellenek.
Lázárt is csak azért vette vissza, mert igy jobban tudja kordában tartani.
karma1
@namihami: A', ezen hoffmannrozsacska mar nem tudott sokat rontani - ez a pali nem egy rozsaszintalpu nyeretlen keteves, hanem mar egy bajszos venember. Ez kb. velem egyutt szocializalodott, tanult - csak ra ennyi ragadt, nem tobb!
namihami
@karma1: A ""mi időnk"" (enyém is) állandó jelszava az ---Élethossgig tartó tanulás!-- volt.
Attól, hogy valaki ezt úgy értelmezi, hogy egy ideig tanul, aztán élethosszig élhet belőle? Egy megszerzett vagy elért pozíció erre nem jogosíthat.
Az Orbán kormány ezekre épít. És a ""hajlandóságra"".
Clavigo
@Shikari: Nem ártana anyádat behívnod a sarokról ..Hiába hullatta a fogait...,,nem kelendő a luvnya,,, Fékezhetnél már a dumáddal,,te rihes ,apád által ,tevébe nyomott román muzsik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.